Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Randi ügynökség? Lenne értelme?

Randi ügynökség? Lenne értelme?

Figyelt kérdés

Már régóta foglalkoztat az a gondolat,hogy az embereket segítsük randizás ügyében.

Arra gondolok,hogy elkísérjük.Távolról figyeljük,hogy minden rendben legyen.Ha internetes társkereső akkor utána nézni,hogy igazi e az illető vagy sem.

stb..

Szerintetek lenne rá igény?

2013. nov. 4. 11:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó ötlet. Leszek társ partner :D
2013. nov. 4. 11:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Több lányismerőst is elkísértem már.Nagyrészt minden rendben ment,de volt amikor közbe kellett avatkoznom.
2013. nov. 4. 11:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenki a saját felelősségére ismerkedik a neten. Sem neked, sem senki másnak nincsen köze mások magánéletéhez. Engem zavarna, ha pl. valaki messziről figyelne. Feszélyezve érezném magam. Ha pl a nő úgy érzi, gáz van a pasival, meg kell oldania a gondját. És még sorolhatnám. Jó hogy az első aktusnál nem akarsz ott lenni... Rá kell hagyni az emberekre, hogy azzal ismerkedjenek, akivel akarnak. Az meg az élet dolga, hogy mi sül ki egy randiból. Foglalkozz a saját életeddel!
2013. nov. 4. 11:34
 4/8 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék!Csak olyannak segítek aki kéri!
2013. nov. 4. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
emlékezetet a Randiguru című filmre :DD
2013. nov. 4. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Lenne értelme,meg jó ötlet csak van benen hátrány is. S.O.S. szerelem cimű film jutot eszembe
2013. nov. 4. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Én biztos befizetnék rá, mert magamtól az életbe nem fogok becsajozni...:'D Vagy nem tudom.. aki nagyon béna azt nem is vállalnád?
2013. nov. 4. 12:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Igény biztosan lenne rá, de tőkéd is van hozzá? Mert anélkül ebben az országban felejtsd is el az egészet, mert pénzt senki nem fog rá adni.

Ha viszont van tőkéd, akkor mindened megvan, ami kell.

2013. nov. 4. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!