Hány éves korotokban csattant el az első csók?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hányan lesztek akiknek később mint nekem..xD#förszt
2013. nov. 3. 23:21
11/22 A kérdező kommentje:
hűha... eddig vezetek...:'D
2013. nov. 4. 08:41
13/22 anonim válasza:
12 évesen, a mostani párommal (nem akkor jöttünk össze), erre a zenére: http://www.youtube.com/watch?v=1kIyrJjnvYI Később ironikus módon az első szex is erre a zenére történt, pedig nem direkt csináltam. 3-at találhattok, mi a kedvenc zeném... :D
16/22 A kérdező kommentje:
Oké 15-ös, leköröztél...:D
2013. nov. 5. 17:44
17/22 anonim válasza:
asszem 17 lehettem...egy buliban, de olyan részeg voltam, hogy jobb is, h nem emlékszem rá, a csajra sem, azóta sem tudom ki volt :)
aztán 18 évesen szintén egy nekem nem tetsző lánnyal, aki rámmászott...én az elsőt 19 éves koromtól számítom, az igazi szerelemből volt
18/22 anonim válasza:
16. Mint ahogyan tök ugyanilyen kérdésekre már legalább 20x leírtam ugyanezt a választ ezen az oldalon az elmúlt fél évben. :D
De csók alatt gondolom nyelves csókot értesz, a szájrapuszi az nem csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!