Miért zavar, ha udvarolnak nekem?
Figyelt kérdés
Ennek teljesen normálisnak kéne lennie, hogy az emberlányának udvarolnak, és igazából a teljes érdektelenség is zavar, elbizonytalanít, de ha meg valaki érdeklődik, attól kiakadok, beijedek és elmenekülök, még ha eredetileg tetszett is az illető. Ez meg mi a franctól van? Nem vagyok olyan lány, aki csak "cicázik", de most már sokaknak annak tűnhetek, aki csak flörtöl, meghivatja magát randira, aztán meg eltűnik. Baromi kellemetlen mindkét félnek.. 20/L2013. nov. 3. 21:30
11/15 A kérdező kommentje:
De nem is kell lekötődni, egy lazább, rövid életű kapcsolatra sem vagyok képes..
2013. nov. 3. 21:53
12/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy megy, hogy dokitól dokiig rohangáljak..:)
2013. nov. 3. 21:54
13/15 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te. Azt hogy zavar e vagy nem fogalmam sincs. Néha zavar hogy ilyen vagyok, néha meg nem. Igazából velem az a probléma szerintem hogy nagyon nem szeretem a kötöttséget. Másoktól független típus vagyok nagyon is. Még ha egy társról is van szó, ami persze egy nagyon jó dolog az életben, ha van. Dehát ilyen vagyok, nincs mit tenni. 22L
15/15 A kérdező kommentje:
Tsundere pacsi! :P
2013. nov. 6. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!