Miért zavar, ha udvarolnak nekem?
Figyelt kérdés
Ennek teljesen normálisnak kéne lennie, hogy az emberlányának udvarolnak, és igazából a teljes érdektelenség is zavar, elbizonytalanít, de ha meg valaki érdeklődik, attól kiakadok, beijedek és elmenekülök, még ha eredetileg tetszett is az illető. Ez meg mi a franctól van? Nem vagyok olyan lány, aki csak "cicázik", de most már sokaknak annak tűnhetek, aki csak flörtöl, meghivatja magát randira, aztán meg eltűnik. Baromi kellemetlen mindkét félnek.. 20/L2013. nov. 3. 21:30
2/15 anonim válasza:
Azért van ez mert tsundere vagy, és félsz közel kerülni valakihez.
3/15 A kérdező kommentje:
Szóval tsundere.. hm ez sok mindent megmagyaráz!
2013. nov. 3. 21:42
4/15 anonim válasza:
:))
Most már tudod. Örülök, hogy segíthettem.
5/15 A kérdező kommentje:
Kösz :D
2013. nov. 3. 21:44
6/15 A kérdező kommentje:
De az első kommentnek is, tényleg... Köszönöm!
2013. nov. 3. 21:45
7/15 anonim válasza:
Valami a múltból gátol téged.Pszihológus a barátod.Old meg pszihologussal minnél hamarabb, hogy ne veszits el túl sok évet az életedből. Nekem van ismerősőm, 30 évet már betöltötte és csinos és már rég lehetne családja, de minden pasira ráun és dobja.Na ezt lehet csinálni 70 éves korig is, ha nem tisztázod magadban a sérelmeket egy profi segitségével.
8/15 anonim válasza:
Én is így vagyok, nekem csalódás áll a hàttérben, de lehet nem akarsz lekötődni.
9/15 A kérdező kommentje:
Áh, egyszer úgy hoztaa a sors, hogy tudtam beszélni egy pszichológussal, de nemigen értettük meg egymást. Fogalmam sincs mi gátolhat!
2013. nov. 3. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!