Szerintetek minden focista bunkó?
Figyelt kérdés
volt már 1-2 focista barátom de mindegyik bunkó volt de mindegyik focista azt állítja hogy ő nem olyan mint a többi..de ez után mindig kiderül hogy még is olyan mint a többi és nem különb a többinél..:// szerintetek ha megint jönne egy focista és megtetszik akkor hagyjam inkább vagy járjak vele?2013. nov. 3. 18:38
1/10 anonim válasza:
Nem voltak ők bunkók, csak neked túl nagyok az elvárásaid.
3/10 anonim válasza:
Én találtam egyet, aki nem bunkó :) Ő volt eddig a legrendesebb fiú velem.
4/10 anonim válasza:
Nem feltétlen. Nekem is vannak focista ismerőseim és semmi bajom nincs velük. Teljesen normálisan viselkednek, legfeljebb az öltözködési stílusukba tudnék belekötni, de az meg ízlések és...
5/10 csak egy a sok közül válasza:
nekem volt egy focista barátom és tök jó fej volt.. :) de szerintem a focisták 90%a nem bunkó ha nem nagy képü.. de ez csak az én véleményem
6/10 anonim válasza:
Nekem vannak focista ismerőseim. Mint degenerált idióta agyhalott barom. De nem fogok általánosítani, nem is érdekel. Gyűlölöm a focit úgyhogy nem keresem az ilyen sportb*zikat.
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat:) hát nekem is van egy pár focista ismerősöm meg olyan is akivel mar jartam de en ugy vettem eszre h a legtobb focista bunko:/ es nincsennek nagy elvarasaim..sok olyan focista van aki jol nez ki azt tudom es sokszor megtetszik de mar a baratnom is szolt hogy nem erdemes egy focistaval jarni mert bunkok es tenyleg igaza volt..:// orulok annak akinek sikerult olyan focistat talalni aki nem bunko:')
2013. nov. 3. 18:52
8/10 anonim válasza:
SOHA NE ÁLTALÁNOSÍTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9/10 anonim válasza:
Én is focista vagyok, még se vagyok bunko.Az oltozkodéshez meg annyit hogy nem vagyok páwa ha erre gondolsz.
10/10 anonim válasza:
Hát ezzel van egy történetem.Barátnőmmel jöttünk haza Gárdonyról,és mikor föl szállunk a vonatra oda jön hozzánk egy 3 tagból álló fiú banda.Aztán ott elkezdtek udvarolni nekünk meg lökték a süket dumát.A 3 fiú közül az egyik focista volt ő nagyon rendes volt,normálisan udvarolt,a másik kettő meg akkora bunkó volt hogy az hihetetlen.De aztán elküldtük a fenébe,mind a hármat.De aztán megbántam hogy a focistát is,mert az annyira jóképü volt.:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!