Fiúk! Ti vakrandiznátok egy szép lánnyal úgy hogy nem tartjátok magatokat helyesnek?
Figyelt kérdés
És titkolnátok előle hogy nem erősségetek a külső vagy felkészítenétek előre?2013. nov. 2. 22:41
11/12 anonim válasza:
nem titkolnám inkább utalnék rá hogy nem vagyok egy rian reynolds és természetemmel, humorommal próbálnám megnyerni.
12/12 anonim válasza:
A vakrandi attól vakrandi, hogy VAK, nem?
Amúgy én nem tudom eldönteni, hogy ronda vagyok-e, vagy jóképű, mert kaptam már 1-2 helyről, hogy egész helyes vagyok, de beképzelt dolog lenne ezt állítani magamról szerintem, főleg ha aztán akivel találkoznék, pont nem tartana annak, nem? :D Jobb legalább képet cserélni. Mondom ezt úgy, hogy nem ismerkedek neten, csak elvi szinten gondoltam végig.
De konkrétan a kérdésedre megadva a válszt: Ha ilyesmire adnám a fejem, nem alacsonyítanám le magam annyira, hogy azt mondjam, nem randizok vele, mert "túl jó hozzám". Mert ilyen nincs, csak sokan bebeszélik maguknak. Nem vagy több, vagy kevesebb ember attól, ahogy kinézel. Legfeljebb vonzóbb, vagy taszítóbb másoknak, de a kettő nem ugyan az.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!