Nálam például kizáró ok, ha valaki dohányzik, de mindenki más.
2013. nov. 2. 21:23
2/10 anonim válasza:
dohányzóval úgyis csak doháynzó fog járni, mert ha az egyik fél nem dohányzik őt zavarja ha a másik rendszeresen füstöl...Gratulálok egyébként a leszokáshoz!! szóval szerintem erre még büszke is lehetsz, hogy igen, Te leszoktál!! szimpatikus!!
3/10 anonim válasza:
Nekem ebből nem adódott még sem hátrányom, sem előnyöm. Gondolom, nincs olyan ember, akinek ez "bejönne", ha a másik fél is dohányzik, neki úgymond természetes, ha meg nem, akkor jobb esetben megtűri. Persze sok olyan srácról/lányról hallani, akiket taszít, nem kezdene dohányos emberrel, ezért tudok csak a saját magam nevében beszélni. Szóval nekem ebből még nem volt párkapcsolati problémám. Volt arra példa, hogy egy fiú megkért, hogy kevesebbet dohányozzam (ő csak akkor cigizik, ha iszik), de ennyi.
4/10 anonim válasza:
én nem azért dohányzom, hogy bárkinek is bejöjjek. ha meg azért nem kellek valakinek, mert cigizek, akkor így jártam. pár randi kedvéért nem fogok leszokni. volt olyan pasim, aki rinyált, hogy ő neki nem tetszik (nem a füst zavarta, mert lakásban sosem dohányzom), elmondtam neki, hogy nem igazán érdekel, hogy kinek tetszik és kinek nem :D
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nálam kizáró ok, ha egy férfi dohányzik, hiába tetszik, nem adok neki esélyt emiatt.
Gratulálok a leszokásodhoz. :)
2013. nov. 2. 21:25
6/10 A kérdező kommentje:
4es igen igen ismerem mucsi best :D a többieknek meg köszi a válaszokat
2013. nov. 2. 21:25
7/10 anonim válasza:
Hát én 16éves korban kezdtem el cigizni haverok miatt. Akkor még menőnek tartották a csajok. De már nagyon bánom. Most már kifejezetten hátrány úgy vettem észre. Le kell szokjak, mert káros nagyon, és elmegy az összes pénzem. Ma se értem hogy lehettem ilyen hülye, hogy menőségből szoktam rá. Dehát fiatal voltam na.:D
2013. nov. 2. 21:28
8/10 A kérdező kommentje:
ezaz nagyon drága 950 egy doboz piros marlboro ez volt az 1. indok hogy leszoktam heti elvitt jópár ezret
2013. nov. 2. 21:31
9/10 anonim válasza:
Ha a suli nagymenõje randira hív egy csajt, a lány nem azt fogja nèzni hogy cigizik vagy nem cigizik a manusz. Hanem örulni fog neki hogy a meno csavo randira hivta.
2013. nov. 2. 21:55
10/10 anonim válasza:
Hát attól függ. Ha a lány is cigizik, akkor nem nagyon fogja érdekelni, mivel meg van szokva neki is . Viszont ha csak az egyik fél, akkor a másiknak elég zavaró lehet az állandó füst. Én életemben nem dohányoztam, nem ítélem el, de zavar, főleg mikor nagy tömegben mindenfelől fújják a fejembe a füstöt, és annyit sem bír megtenni, hogy visszatartja, amíg elmegy mellettem, vagy másik irányba fújja .. Szerintem az emberek nagy része emiatt nem szereti esetleg őket, de senki sem jobb a másiknál :) Másrészt sajnálom is azokat, akik rászoktak, mert ez egy nehéz függőség + káros + nagyon sok pénz. Grat a leszokáshoz, jól döntöttél :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!