Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan érhetném el egy lánynál...

Hogyan érhetném el egy lánynál azt, hogy szerelmes legyen belém?

Figyelt kérdés
Nagyon bír engem a kiszemelt, csak még barátként szeret.
2013. nov. 2. 12:51
1 2
 11/18 anonim válasza:
88%
Legyen jó a stílusod és a humorod. Néha hecceld őt egy kicsit, de csak jóindulatúan. Ami a legfontosabb: légy elérhetetlen. Közvetlen vagy közvetett formában.
2013. nov. 2. 21:04
 12/18 anonim válasza:
95%
Legyél olyan vele, hogy érezze azt, amit leírtál, de ne fuss utána! 45/f
2013. nov. 2. 21:19
 13/18 anonim válasza:
100%

Pontosan.

Törődj vele. <<< Ez szinte mindent lefed.

Ne mond meg neki,hogy szereted / szerelmes vagy belé,mert ez úgy elijeszti mint a huzat.

Úgy is látja vagy érzi rajtad...

Nem kell elérhetetlennek lenned, csak valamivel érd el,hogy hiányozz neki ha nem vagy mellette.

(Kedves szavad, támogatásod, bókjaid, ölelésed stb.)

2013. nov. 2. 21:31
 14/18 anonim válasza:
0%
Csiribi csiribá :)
2013. nov. 2. 21:37
 15/18 anonim válasza:
Ha megnevetetted fél siker ha egy lány jól érzi veled magát akkor veled is akar lenni . legyél határozott ha nem is vagy egy Hulk Hogan akkor is biztonság érzetet kell sugalmaznod neki. Néha legyél flegma te tedd le előbb a telefont , ha pedig szétváltok szia azt elfordulsz had agyaljon hogy most miért vagy ilyen ha te jársz a fejébe megbolondítod az ilyesmi meg őrhiti a nőket !
2013. nov. 3. 08:26
 16/18 anonim válasza:
Légy vele figyelmes, udvarias, törődj vele, érdeklődj milyen napja volt, hogy van. Nem kell pávnak, meg swagnak meg nem tudom minek lenni..én például utálom őket, de van barátom akit nagyon szeretek, valamilyen szinte biztos ezért is.
2013. nov. 3. 22:18
 17/18 anonim válasza:
Szerintem semmiképp ne tűnj számára elérhetetlennek, mert akkor azt fogja hinni a lány, hogy számára úgy is elérhetetlen vagy így felesleges rád odafigyelnie.
2013. nov. 3. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:
hogy, erre énis kíváncsi vagyok...
2014. jan. 18. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!