Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi tegyek ilyenkor?

Mi tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki nagyon tetszik és nem tudom hogyan tudassam vele. Mindketten visszahúzodó típusuak vagyunk ezért nem merek oda menni és megmondani neki. Elvileg én is tetszek neki de nem tudom mit tegyek hogy összejönni,meg úgy nagyon témánk sincs. Mit mondjak vagy tegyek?

2013. nov. 2. 02:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Kezdj el vele beszélni, BÁRMIRŐL!

Ha nem lépsz, nem lesz semmi!

2013. nov. 2. 02:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. nov. 2. 02:03
 3/8 A kérdező kommentje:
15 és nem tudom mit mondjak neki..semmi nem jut eszembe de persze mással jól elbeszélgetek
2013. nov. 2. 02:05
 4/8 anonim ***** válasza:
BÁRMIRŐL érdeklődj, vele kapcsolatban!
2013. nov. 2. 02:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj oda, ha ő nem akkor kezdeményezz te. kérdezt meg hogyvan, beszélgessetek.. ha nincs közös téma akkor találj egyet, mosolyogj rá.. valószinű hogy lefog neki esni hogy mi a szitu.
2013. nov. 2. 02:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak tartsd be ezeket a nemegészenszabályokat :

1. Legyél szép (gonosz de sajnos szinte elengedhetetlen)

2. Beszélgess vele bármiről, de gyakran

3. Ne mondj olyat amivel magad ellen dolgozol, akkor sem ha feladja hozzá a labdát pl.: "Hát tényleg nem vagy az a férfi szépség."

4. Soha, soha, de soha ne adj jeleket más fiúk irányába, és ne manipulálj féltékenységgel

Ha belemelegedtél, kezdhetsz bókolni vele, de ne legyél blőd, csak dicsérd, hogy jó fej, vicces stb. Persze lehet elmenni egészen odáig, hogy "Jó pasi vagy" vagy "Lehetne járni veled", de ezt már tényleg precízen kell, és nem is értek hozzá.

Utolsó tanácsom, hogy NE ERŐLTESD TÚL. Ha nem akkor nem, ezen nem lehet változtatni.

F/15

2013. nov. 2. 02:22
 7/8 A kérdező kommentje:
köszii :)))
2013. nov. 2. 02:34
 8/8 anonim ***** válasza:
A szemezés általában beválik. Hosszan, kitartóan.
2013. nov. 2. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!