Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Önbizalomhiány és balszerencse...

SKillEr96 kérdése:

Önbizalomhiány és balszerencse. Mit rontok el mindig?

Figyelt kérdés
Szégyen beismerni, de eddig életem során egy barátnőm volt csak, az is csak kb egy hónapig. Eléggé visszahútódó személyiség vagyok, de kéne már nekem is egy társ. Eddig akárhány lánnyal próbálkoztam, mindegyik visszautasított. Eléggé gáz, de nem tudok tenni ellene, én nem vagyok az a típus, aki úton-útfélen odamegy egy lányhoz, és ki meri mondani, hogy "Tetszel nekem, nem megyünk el valahova?". Ez nekem nem megy, nem tudok csajozni, ezért az önbizalmam is 0. Tehát mit ajánlotok, hogyan tudnám az önbizalmam növelni, és mit ajánlotok, hogyan kezdjek el ismerkedni, hogy ne tűnjek balféknek? 17/F, és NEM KÉREK olyan kommenteket, hogy egy hatalmas lúzer, stb vagyok, csak értelmes kommenteket! Köszi!

2013. nov. 2. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
hmm....neten, vagy pedig vársz a szerencsére, míg a sült galamb a szádba nem repül vagy pedig át váltasz kemény gyerekbe és mégiscsak leszólítod a lányokat.
2013. nov. 2. 00:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni, rengeteg szép dolog van még az életben.
2013. nov. 2. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
PUA
2013. nov. 2. 06:24
 4/5 anonim válasza:
Figyelj, a humor félsiker ! Ha van egy kis humorérzéked, akkor pikpak felkapsz egy csajszit. A szégyenlős fiúkat nem annyira csípik, de tuti, hogy lehet ellene tenni valamit, hogy kicsit nőjön az önbizalmad, hidd el, ha azt átják, hogy magabiztos vagy, (de azért nem beképzelt), tuti kapkodni fognak utánad ! Am küld képet magadról privibe, hátha akkor többet tudok segíteni,, hogy esetleg mi nem tetszhet a lányoknak :) Továbbra is good luck :)
2013. nov. 2. 10:58
 5/5 anonim válasza:

a netes társkeresés nem rossz. bár 50-ből kb 1 válaszol érdemben.

a PUA sem teljesen gáz, csak ne vedd készpénznek, mert az egész konyhai pszichológián alapszik, már-már idegesítően sok benne a nagyzolás, és ugye senki nem garantálja, hogy a kedves randiguruknak valóban van valakijük, vagy csak ügyes marketingesek. de ennek ellenére 1-2 trükköt el lehet lesni

próbálj meg tánctanfolyamra járni, hátha ott sikerül vmi. a legrosszabb verzió, hogy megtanulsz táncolni, és kész :)

amúgy 17 évesen még nagyon fiatal vagy, h ilyeneken edd magad.

sok sikert!

2013. nov. 2. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!