Vannak itt INTJ vagy INTP lányok?
Váó:D Nem hittem volna
Egyébként valahol az INTP és az INTJ között ingadozok. Sztem INTJ lehetek, csak nem teljesen pontos az önismeretem.
Konkrét célom nincs, csak kíváncsiság, vagy vmi olyasmi. Most viszont tök jól elfoglaltam magam:D, majd holnap írok egy privátot. Már ha nem bánod.
#32 ment a privát
#33 téged már megtaláltalak, ja és írtam is a blogra egy help-et
Színtén Intp vagyok, fiú. Meg szeretném kérdezni az itt összejött Intp-ktől, hogy milyen érzés ennyire másnak lenni,mint az átlag,és milyen szintű nehézséget okozott nektek szocializálódni,megtalálni a megfelelő közöséget. Egyébb eset,például engem nagyon frusztrál,hogy órán nem tudok az órán figyelni,mert éppen biztos valamin gondolkozok,vagy esetleg én tartom az órát mi szerint annyira megtuddom szakértenni a megadott témát.
Ezen felül úgymond túl őszinte vagyok és nem tudom mi az a szint ahol már megsértek valakit.
A válaszokat előre is köszönöm.
U.I. Elnézést kérek a kérdezőtől,hogy esetleg elterelem a témát.
Nagyon nehezen találom meg azt a társaságot, ahová befogadnak, mert annyira más vagyok a többi embertől, de igazából jobban megértem egyedül magamat, szívesebben elvagyok egyedül, mint emberek között. Jó, nyilván nekem is néha szükségem van egy kis szociális életre.
Nagyon sokat álmodozok és a jövőben élek, a jelen pillanatra nem igazán tudok koncentrálni. De hát ez már csak egy ilyen dolog, megszoktam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!