Vannak itt INTJ vagy INTP lányok?
Figyelt kérdés
A kérdés adott. Ugyan eldöntendő kérdésnek néz ki, de titkos szándéka, hogy megjelenésre bírja az érintetteket:O2013. nov. 1. 22:40
21/42 A kérdező kommentje:
Hmm, jó tudni, hogy van palacsinta:)
Amúgy mint mondtam, ez szóba sem került még sosem ismerkedésnél, kíváncsiságból írtam ki ide. Nem _ezért_ kosaraznak ki :DDDD
2013. nov. 1. 23:02
22/42 A kérdező kommentje:
Egyébként, ha nem túl intim kérés, kérlek írd ki ide az eredményed idegenkívüli_lény.
2013. nov. 1. 23:06
23/42 anonim válasza:
És ez nem azt jelenti, hogy nem ismerem magam, hanem pusztán annyit, hogy változom, ugyanúgy, mint minden ember.
24/42 anonim válasza:
Az alap személyiségünk elég állandó. Mindig változunk, tanulunk, alakul a szemléletünk, de az, ami kódolva van mindig megmarad.
Én amúgy INFP vagyok.
25/42 anonim válasza:
Sajnálom,én INFJ csaj vagyok.=/
26/42 A kérdező kommentje:
Ne sajnáld, nincs rossz eredmény.
2013. nov. 1. 23:17
27/42 anonim válasza:
Már itt is kezdődik? Ebből tuti, hogy a végén társkereső lesz. Én azt tanácsolom, hogy előbb èlőben ismerd meg a lànyt, ne ilyen vacakkal. Vannak ismerőseim, akik kitöltötték, a teszt azt tanácsolja,hogy egymás típusával ne kezdjenek, nem illenek össze. Tudod, már ötödik éve együtt vannak, imádják egymást.
28/42 A kérdező kommentje:
Azért se fogom capslockkal kiemelni a jelentős részt. Elmondtam, hogy nem ez alapján ismerkedek. Azért írtam ezt itt ki, mert még nem volt szerencsém intj lányhoz, és kíváncsi vagyok, hogy "milyen"....
2013. nov. 1. 23:24
29/42 anonim válasza:
Egyébként tényleg nagyon valós az eredmény, amit a jellemzés ki szokott dobni.
Szóval az én véleményem szerint lehet adni az eredmény hitelességére!
ESFJ
30/42 anonim válasza:
INTP vagyok! :)) És lány.
Te, kérdező, ezek közül valamelyik vagy?:)
Mi célból keresel ilyen lányokat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!