Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék INFP-INTP lányokat?
Én a kettő határán vagyok és szeretnék egy hasonló barátnőt.
Aki nem tudja mi ez nézzen utána vagy hallgasson mindörökké.
Senkire nincs ráírva, és kb az itt jelenlevők 99%-a
még nem is csinált soha személyiségtesztet. Ha csak
nem akarsz minden szembejövő nővel tesztet töltetni,
akkor felejtős.
Vannak párkereső oldalak, ahol láthatsz jellemzést,
de az kb annyira megbízható, mint a kutya vacsorája
lámpaoltás után...
INTP lányok
és jel, hashmark, x2665, pontosvessző
Van realitása annak, amit szeretnél, de ne kezeld túl mereven, mert semmire sincs tuti recept. A maguk egyediségében megismételhetetlen emberekbe szeretünk bele, nem típusokba.
Először mondjuk el kéne döntened, hogy melyik vagy, mert elég nagy különbség van INFP és INTP között. Ha magadat nem ismered, hogyan várod el a potenciális partnertől, hogy tudja a frankót az MBTI-ről meg magáról is?
Azzal meg nem értek egyet, hogy az INTP/INFP nők "taszítóak". Ismerek szép és vonzó INFP és INTJ lányokat, és magammal is elégedett vagyok. Az, hogy nem passzolok sok pasi nőkről alkotott sztereotípiájába meg más történet és nem is érdekel, hiszen nem tennénk egymást boldoggá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!