Miert tartanak engem vonzonak?
Vannak nallam sokkal szebb lanyok de megis velem sokkal tobb fiu foglalkozik, udvarolnak.
Pedig 157 cm vagyok, nagy mell( nem D-s), aranylag kerek fenek , hosszu hullamos barna baj, zold szemek, es nemi szeplo.
Teljesen atlagosnak tartom magam.., sot alacsony is vagyok
De megis mi vonzo lehet bennem? ( kepet nem kuldok )
Az utólsóval én is egyetértek.Előadod mennyire csúnya vagy,úgy hogy közben elmondod magadról,hogy nagy a melled és kerek feneked és játszod a hülyét,hogy nem érted,hogy ebben mi a szép,miközben mindenki számára egyértelmű,hogy ezek elönyös dolgok.Ehez pedig még elmondod a legalapabb:Jajj szeplős átlagos lány vagyok dumát és várod,hogy dícsérjenek.Ez az egyik lehetőség.A másik az,hogy csúnya lány vagy és kiirsz magadról egy ilyen szöveget,szintén az előző indokkal,de képet nem küldesz,mert akkor mindenki látja,hogy csúnya vagy és
csak össze vissza kamuzol.Mindkét eset szánalmas.Minden kisebbségikoplexusos buta liba ezt csinálja.Bocsáss meg de ez így van.Lehet szép vagy,de engem annyira taszítanak az ilyen lányok.Annyira szánalmas.Ezzel mindent elárultál magadról.
Amiket a külsődről írtál,az mind nagyon vonzó lehet.Ha jól
nézel ki és még jó fej vagy mellé,az kitűnő.Ha ezek tetejére még nem is vagy elszállva az az igazán vonzó.Az első két dolog sok lánynál megvan,de az első mégtöbbnél.Csak ha tudják is magukról,ott kezdődik a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!