Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik mit tartanak vonzónak egy nőben?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 20:43
1/9 anonim válasza:
Én azt ha érdeklődik utánnam és nem viselkedik közömbősen :)
2/9 A kérdező kommentje:
És mikor mondod azt,hogy már túlzás ez az érdeklődés?Hány éves vagy?
2012. máj. 12. 20:52
3/9 anonim válasza:
test: a szép idomai(nem részletezem)t,arcát,csábos nézését,mosolyát,finom ajkait,gyönyörű haját...és a személyiségét mindennel együtt:)
4/9 anonim válasza:
Amikor én érdeklődök utánna akkor ugy járja,hogy ő is kérdez valamit,nem visszakérdezi ugyanazt amit én,hanem egy másikat,több nem kell,ha már jobban ismerjük egymást akkor jöhet a többi :)
első voltam 20F
5/9 anonim válasza:
Amikor elsőnek megpillantom valahol?
Akkor a haja ápoltsága,az arca alakja
Amikor közelebb érek?
Az illata
Amikor megszólítom?
A viselkedése ,hogy hogyan reagál a közeledésre, a hangját, A beszéd stílusát.
Amikor már "ismerjük" egymást?
A humorát és a jól tájékozottságát illetve azt ,hogy mennyire kedves.
Amikor már járunk?
Milyen jól főz, mennyire megbízható,mennyire figyelmes. Tudom közhelyes ,de azt is ,hogy lehetne a gyerekeim anyukája...
Válassz tehát:)
6/9 anonim válasza:
Ha add magára , csinos, ( átlagos testalkat ) és két lábbal áll a földön. Először mindig a szemét nézem , ha az megfogott akkor már nyert ügye van. Van külön élete hobbija nem csak az én életemet éli. Ha nőies, nem a haverom illetve az anyukám akar lenni :)
8/9 anonim válasza:
Formás fenék,közepes hosszúságú haj (barna-fekete),gyönyörű arc,mikor közelemben van jó illat...engem ez beindít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!