SZERELMES VAGYOK, MIT TEGYEK?
Figyelt kérdés
Fiu vok. Év elején jött egy új lány iskolánkba. Először nem érdekelt de valahogy egész jóban voltunk. De aztán egy hét után jöttem rá valójában mit érzek iránta! És annyira beléestem h mindig csak rá tudok gondolni. Am 11 vok és a lány is. CSAK ÉRTELMESET, KÖSZI2013. nov. 1. 11:11
1/11 anonim válasza:
vegyél neki epres milka csokit!!!!
2/11 anonim válasza:
A "vok"-ból többé-kevésbé reálisan be tudjuk lőni a kérdező korát, nem kell külön kiírni. De azért köszi.
4/11 anonim válasza:
de cukik vagytok szerintem hülyüljetek sokat és élvezzétek az hogy még ilyen fiatalok vagytok 27L :D
5/11 Marko polo válasza:
Kedveskedj neki , de a házidat ne add oda neki ,, mert akkor kihasznál :P
6/11 anonim válasza:
Legyél a közelében és végül is elmondhatod neki, hogy nagyon tetszik neked. 11 éves korban ez még simán belefér.
7/11 anonim válasza:
Szólj a barátodnak, hogy adjon a csaj barátnőjének egy levelet, aki majd odaadja a csajnak. Írd meg benne, hogy ő nagyon szép. Ennyi. A korosztályotok így udvarol kábé.
8/11 A kérdező kommentje:
Az a csaj egyszer mellém ült ebédlőbe és itt volt az alkalom h bevaljam de akkor mondta h szerelmes egy dominik nevű srácba és megfutamottam és mindennap próbálom de nem lehet.
2013. nov. 1. 12:33
9/11 anonim válasza:
Egy dolog amivel magadra tudod hívni a figyelmét az az, hogy leülsz, és tanulsz. Karácsonyra kérj helyesírási kéziszótárt! Nincs mitől félned! Ő soha nem lesz a tijedé :D
Üdv Dominik
10/11 A kérdező kommentje:
Milyen dominik?
2013. nov. 2. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!