Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szinte minden esetben az van...

Szinte minden esetben az van a lányok hirtelen, , elnémulása" mögött, hogy beleuntak a srácba vagy beleestek egy másikba, netán össze is jöttek vele?

Figyelt kérdés
Mert kezdem ezt látni. Bár nem tudok konkrét dolgot mondani, de volt egy lány itt, akivel hetekig levelezgettem. Szinte bensőséges kapcsolat alakult ki közöttünk. Állandóan mondta, hogy jobb szeret egyedül lenni, neki soha nem kell pasi, ennek ellenére kicsit mindig flörtöltünk egymással. Aztán pár hét nagyon mély beszélgetés (minden nap kb 10 levélváltás itt) után az elmúlt 4-5 napban semmit sem írt. Jártam már így, ilyenkor már a lányok 90% a nem is szokott írni. Nagy nehezen, napi 5 kérlelő levél után kibökte, hogy pasi van a dologban. Meg akarja velem a beszélgetést, mert csak rá akar koncentrálni. Szerelmes lett, holott sok-sok héten át bizonygatta, hogy nem kell neki párkapcsolat. Nem hiszek, legalábbis már nem tudok hinni a nőknek. Bár ez csak egy példa volt, de sajnos eléggé elrettentő, hogy mindig ott lesz a bizonytalanság, elég egy északi szellő és megváltoznak. Miért ilyenek a lányok? Persze, mint mondtam, nem csak ez lehet az itt megszokott, hirtelen ,,lelépek és nem írok soha vissza már" dolog mögött, de többségében ráunásra, vagy másik pasihoz köthető. De a legjobb sokszor az egészben, amikor (ilyen is volt) elhitetik veled, hogy nem csak barátkozni akarnak és van esélyed náluk, mint pasi. A dolog is jó irányban alakul és úgy lépnek le. Na olyankor mi van? Sok az egyenlet hiányzó része sajnos.
2013. okt. 31. 23:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Undorítóak ezek a nők, most már a "normális nők" is olyanok, hogy kihasználnak valahogy! Akik érnek valamit azok meg gyorsan fogynak...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__49970..

2013. nov. 1. 13:46
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen, ahogyan látom nem csak én, hanem már más is ezt észrevette és megtapasztalta már. Ahol lehet, hogy nem is mindig a fiúk a hibásak (mindig az derül ki, hogy ők a szentek, mi meg a disznók), ha más is ezt tapasztalja? Persze ilyenkor jön néhány felháborodott csaj és helyretesz minket, hogy csakis ami hibánk. A gond pedig az, hogy az átlaglányok jó része is ilyen lett, követi a gusztustalan trendet, ő is menő csaj akar lenni és így (is)fejezi ki ezt.
2013. nov. 1. 14:37
 23/23 Amanda :) válasza:

Az a baj, hogy itt 2 lehetőség van.

1, tényleg nem gondolta, hogy lesz valakije, de közbejött valami, ez pedig benne van a pakliban... higgy nekem, lány vagyok, és tudom, hogy van olyan,amikor váltig állítod,hogy nem akarsz semmit, de közbejön valaki... :) erről senki nem tehet, úgyhogy ezért ne legyél rá mérges

2, ez sokkal rosszabb, de lehet,hogy a lány tényleg csak szórakozásból húzta az agyad... :P

Ha egy lány rendes, akkor nem eltűnik,hanem elmondja,hogy mi van, és max. megkér,hogy ne írj neki többet,mert ez és ez van. Ha valaki eltűnik csak úgy,akkor ne szomorkodj utána,mert ha ő nem volt normális veled, akkor nem érdemel meg, és kész. :)

2014. márc. 5. 19:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!