Szinte minden esetben az van a lányok hirtelen, , elnémulása" mögött, hogy beleuntak a srácba vagy beleestek egy másikba, netán össze is jöttek vele?
Undorítóak ezek a nők, most már a "normális nők" is olyanok, hogy kihasználnak valahogy! Akik érnek valamit azok meg gyorsan fogynak...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__49970..
Az a baj, hogy itt 2 lehetőség van.
1, tényleg nem gondolta, hogy lesz valakije, de közbejött valami, ez pedig benne van a pakliban... higgy nekem, lány vagyok, és tudom, hogy van olyan,amikor váltig állítod,hogy nem akarsz semmit, de közbejön valaki... :) erről senki nem tehet, úgyhogy ezért ne legyél rá mérges
2, ez sokkal rosszabb, de lehet,hogy a lány tényleg csak szórakozásból húzta az agyad... :P
Ha egy lány rendes, akkor nem eltűnik,hanem elmondja,hogy mi van, és max. megkér,hogy ne írj neki többet,mert ez és ez van. Ha valaki eltűnik csak úgy,akkor ne szomorkodj utána,mert ha ő nem volt normális veled, akkor nem érdemel meg, és kész. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!