Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szinte minden esetben az van...

Szinte minden esetben az van a lányok hirtelen, , elnémulása" mögött, hogy beleuntak a srácba vagy beleestek egy másikba, netán össze is jöttek vele?

Figyelt kérdés
Mert kezdem ezt látni. Bár nem tudok konkrét dolgot mondani, de volt egy lány itt, akivel hetekig levelezgettem. Szinte bensőséges kapcsolat alakult ki közöttünk. Állandóan mondta, hogy jobb szeret egyedül lenni, neki soha nem kell pasi, ennek ellenére kicsit mindig flörtöltünk egymással. Aztán pár hét nagyon mély beszélgetés (minden nap kb 10 levélváltás itt) után az elmúlt 4-5 napban semmit sem írt. Jártam már így, ilyenkor már a lányok 90% a nem is szokott írni. Nagy nehezen, napi 5 kérlelő levél után kibökte, hogy pasi van a dologban. Meg akarja velem a beszélgetést, mert csak rá akar koncentrálni. Szerelmes lett, holott sok-sok héten át bizonygatta, hogy nem kell neki párkapcsolat. Nem hiszek, legalábbis már nem tudok hinni a nőknek. Bár ez csak egy példa volt, de sajnos eléggé elrettentő, hogy mindig ott lesz a bizonytalanság, elég egy északi szellő és megváltoznak. Miért ilyenek a lányok? Persze, mint mondtam, nem csak ez lehet az itt megszokott, hirtelen ,,lelépek és nem írok soha vissza már" dolog mögött, de többségében ráunásra, vagy másik pasihoz köthető. De a legjobb sokszor az egészben, amikor (ilyen is volt) elhitetik veled, hogy nem csak barátkozni akarnak és van esélyed náluk, mint pasi. A dolog is jó irányban alakul és úgy lépnek le. Na olyankor mi van? Sok az egyenlet hiányzó része sajnos.
2013. okt. 31. 23:28
1 2 3
 1/23 zotanbro ***** válasza:
igazából pasi volt..
2013. okt. 31. 23:29
 2/23 anonim ***** válasza:
vagy xsak képet kültél magadról és nem tetszettél nekik, van ilyen. C'est la vie.
2013. okt. 31. 23:29
 3/23 A kérdező kommentje:
Kéretik ne torollkodni, nagyon komoly volt a kérdés. Mert nagyon fáj, ha így kell elveszíteni. A képcsere már régen megvolt, nem az lehetett az oka.
2013. okt. 31. 23:30
 4/23 anonim ***** válasza:
na valaki mondja már meg, hogy miért van ez mert én is kiv vok!
2013. okt. 31. 23:31
 5/23 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy mindig így van, de ma ezzel szembesültem. Ez nekem kb olyan volt, hogy tudjuk, hogy nincs Loch Nessi szörny, mert még senki sem látta, csak beszélnek róla. Ugye eddig ha 5 ből 4 szer megszakította velem a csaj a beszédet, akkor nem tudtam kideríteni, mi van mögötte, mert soha nem írtak már vissza. De ma ez megtört és nagy nehezen és hosszas könyörgés után írt és kibökte, hogy pasi van a dologban és már nem szeretné, ha írnék neki. Teljesen komolyan mondom ezt, bár csak az első ilyen tapasztalatom ez, hogy mégis van Loch Nessi szörny (na jó, tudjuk, hogy nincs, ez csak érzékeltetés volt a kérdés alátámasztásához).
2013. okt. 31. 23:36
 6/23 A kérdező kommentje:
Természetesen kicsit most könnyezek is, nagyon elkenődtem. Mert tényleg komolyan megkedveltem a csajt, mint embert. Aztán ennyi, nincs tovább. Fáj az igazság nekem, nagyon fáj. Nem értem a lányokat, fura agyuk van, mindennek ellentmondanak, amit valaha láttam.
2013. okt. 31. 23:39
 7/23 anonim ***** válasza:

Ha valakivel találkozol élőben, aki azonnal megfog, megtetszik, megismerkedtek, az minden netes ismerkedést felülír. Ez történhetett a te leányzóddal is. Ez a veszély netes ismerkedés esetén mindig fent áll. Ugyanis ezt általában jobb híján űzik az emberek, de az igazi, a szembetalálkozás egy olyannal, aki nagyon felkelti az érdeklődésed, az nem ez.

Vannak pozitív példák és sikertörténetek netes ismerkedésre, tudok nem is egyet, de ahhoz nagyon kell passzolnotok, nagyon kell akarni a másikat, plusz teljesen mértékben a vak szerencse műve, hogy napközben, amikor az utakat járja és nem a virtuális világot, nem fut bele egy másikba.

Lépj tovább !

8/23 zotanbro ***** válasza:
az is lehet hogy közben volt barátja csak épp szünetet tartottak és addig pótlék voltál
 9/23 anonim válasza:
Ezért előnyösebb ha nem interneten beszélsz a csajokkal hanem szemtől szembe akkor látod rajta hogy hogy viszonyul hozzád vagy van e kedve épp hozzád vagy sem.....
2013. okt. 31. 23:40
 10/23 A kérdező kommentje:

Nem volt, legalábbis váltig állította (bár nem tudok már senkinek sem hinni).

Princess viszont nagyon sok érdekességet leír, amit én is tapasztalok. Csak ugye ezt a köntörfalazást, hazudozást nem bírom. Rengeteg lányra ez a hitegetés és bizonygatás a jellemző és aztán hirtelen 180 fokban megváltoznak. Ez a fájdalom a számomra. Legyen akkor egyenes az első perctől és akkor nem fáj a dolog. De én egyenes lánnyal eddig kétszer találkoztam abból a kb 60 lányból, akikkel régebben sokat beszélgettem.

2013. okt. 31. 23:43
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!