Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szinte minden esetben az van...

Szinte minden esetben az van a lányok hirtelen, , elnémulása" mögött, hogy beleuntak a srácba vagy beleestek egy másikba, netán össze is jöttek vele?

Figyelt kérdés
Mert kezdem ezt látni. Bár nem tudok konkrét dolgot mondani, de volt egy lány itt, akivel hetekig levelezgettem. Szinte bensőséges kapcsolat alakult ki közöttünk. Állandóan mondta, hogy jobb szeret egyedül lenni, neki soha nem kell pasi, ennek ellenére kicsit mindig flörtöltünk egymással. Aztán pár hét nagyon mély beszélgetés (minden nap kb 10 levélváltás itt) után az elmúlt 4-5 napban semmit sem írt. Jártam már így, ilyenkor már a lányok 90% a nem is szokott írni. Nagy nehezen, napi 5 kérlelő levél után kibökte, hogy pasi van a dologban. Meg akarja velem a beszélgetést, mert csak rá akar koncentrálni. Szerelmes lett, holott sok-sok héten át bizonygatta, hogy nem kell neki párkapcsolat. Nem hiszek, legalábbis már nem tudok hinni a nőknek. Bár ez csak egy példa volt, de sajnos eléggé elrettentő, hogy mindig ott lesz a bizonytalanság, elég egy északi szellő és megváltoznak. Miért ilyenek a lányok? Persze, mint mondtam, nem csak ez lehet az itt megszokott, hirtelen ,,lelépek és nem írok soha vissza már" dolog mögött, de többségében ráunásra, vagy másik pasihoz köthető. De a legjobb sokszor az egészben, amikor (ilyen is volt) elhitetik veled, hogy nem csak barátkozni akarnak és van esélyed náluk, mint pasi. A dolog is jó irányban alakul és úgy lépnek le. Na olyankor mi van? Sok az egyenlet hiányzó része sajnos.
2013. okt. 31. 23:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Előre nem tudhatja, hogy találkozik-e valakivel, így nem hazudik szerintem. Gondolj bele ! Feljössz erre az oldalra, szimpi egy lány, sokat beszélgettek, tényleg ismerkedni akarsz, ő is, minden szuper.

Majd egyik nap találkozol egy lánnyal a sarki ABC-ben, és a pillantásától kb végigfut a hideg a gerinceden. Beszélgetni kezdtek, ő kedves, hajlik a randira, te boldog vagy, egész este a szemei járnak a fejedben, és a randira készülsz.

Megkérdezlek: ezt fogod választani, vagy a netes lányt? És ha az élőben megismertet, akkor hazudtál a netes lánynak, vagy csak így alakult, amiért senki nem hibás, és ami mindig benne van a pakliban ?

2013. okt. 31. 23:46
 12/23 zotanbro ***** válasza:
egész jó arány.. de hát ne várj mást mostanában
2013. okt. 31. 23:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz és benne van. Én viszont vagyok olyan gerinces, hogy még beszélgethetek (soha nem lehet tudni, hogy egyszer nem szorulok rá, hogy kell egy könyv vagy bármi)a lánnyal, de megmondom neki, hogy nem lehet kapcsolat közöttünk, de barátok igen és a beszélgetést nem szakítom meg (hacsak ő magától nem fogja megszakítani). Ez teljes mértékben bizonyos. Ebben én különbözök a lányoktól, akik az elhallgatás módszerét Einsteini szintre fejlesztették. Legalábbis a többség, ha az elmúlt 3 éves netes tapasztalásait górcső alá vetem.
2013. okt. 31. 23:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha jót akarsz, kitörlöd az összes üzenetét, minden levelét, fényképét és leszarod. Van még tarka kutya a világon.
2013. okt. 31. 23:55
 15/23 anonim ***** válasza:

Ő valószínűleg tényleg ismerkedni akart, nem tudhatta előre, hogy máshonnan jön majd a férfi :)

Nézd, egy komolyabb beszélgetés közepén nem könnyű megírni a másiknak, hogy figyelj, bocs, de változott. Ő végül megírta neked, nem csak eltűnt, ezt értékeld. Nem bántani akart, nem ellened irányult, így alakult.

Zárójelben jegyzem meg, hogy mikor én közöltem itt férfival, hogy bocsi, de csak beszélgetés, barátkozás, sok esetben bunkó a reakció, vagy megy a győzködés... ŐSzintének lenni jó, én is ezt vallom, de nem könnyítik ám meg a dolgunk...

2013. okt. 31. 23:57
 16/23 A kérdező kommentje:
Csak én elég érzékeny vagyok, hamar megkedvelek embereket, kötődök hozzájuk valamilyen indokkal. De azt látom, hogy visszafelé ez alig-alig működik és a családon és a nagy közeli kedves rokonokon kívül alig lehet megbízni valakiben. Régen nem ez volt. Igaz barátságok szövődtek. Szegény megboldogult nagyapám még 83 évesen is több száz igaz barátot ,,tudott" felmutatni, akik szívből szerették és látogatták is, amint lehetőségük volt rá. Ma is délután láttam a Fókuszban, amint egy 17 éves szép és csinos lány agyvérzést kapott, de nem halt meg, csak nem tud járni és a beszéde is kicsit akadozott. A barátai és a párja sorban elhagyták mind és rendkívül szomorú volt. Én is beleéltem magamat a helyébe, nekem is rosszul esett ez. Ma valahogy rendkívül ritkák az igazi barátságok, nagyon rossz irányban változtak az emberek, elég egy humorosnak szánt, de picit rosszul elsütött szó és már jön is az utálat a másik oldalról, a megszakított kapcsolat.
2013. nov. 1. 00:03
 17/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem könnyű őszintének lenni és legtöbbször jön az ellenfeszülés a győzködés a másik oldalról. De ha már őszinte vagy, akkor nyugodtabb lehet (ha tiszta a lelked és rendes ember vagy)a lelkiismereted, hogy te közölted vele az igazat. Én legalábbis ilyen ember vagyok, de az a baj, hogy az emberek szerintem hatalmas nagy része, nem ilyen.
2013. nov. 1. 00:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Öregapád a fonóba járt csetelni, nem a gyakszira. Szard le azt a tyúkot. Dettópontosan ugyanilyen hülye vagyok mint te, és te sem tudsz mást tenni. Nihiliumot keress a patikában, a patikoskislányra meg tessék mosolyogni. Naivának igaza van. Így jártál, üdv a klubban.
2013. nov. 1. 00:08
 19/23 anonim ***** válasza:
Sok selejtes nő van, te is kifogtál egyet, meg kell valahogy tanulni, hogy az elején ezt meglásd.
2013. nov. 1. 06:54
 20/23 A kérdező kommentje:
Értelmesnek tűnt a lány, semmilyen jelét sem mutatta, hogy így meg tud változni.
2013. nov. 1. 08:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!