Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy kis segitség kellene és...

Egy kis segitség kellene és pár tanács segitenétek?

Figyelt kérdés
Van egy baráti köröm a baráti körben van egy lány aki iránt èrzek valamit nekem még nem volt bnöm neki viszint már voltak kapcsolatai.Kedden elhivtam egy talira igent mondott rá az elö fèl órában mind a ketten feszültek voltunk de aztán elkeztünk beszélgetni elmesèlte hogy milyen kapcsolatai voltak ès hogy mennyire kihasználva èrezte magát. Elmeséltem ezt az egyik legjobb barátomnak és azt tanácsolta hogy vágjak beje de legyek óvatos ismerjem meg hivjam el talira utánna egy randira. Ha nemet mond akkor tartsam tiszteletben. Meg fogadom a tanácsát de nek tudom hogyan kezdjem mit tanálcsoltok? F20
2013. okt. 31. 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:

hm...őszinte leszek, végigfutott 1 gondolat menetel a bennem.

Ha az eddigi kapcsolataiban kihasználták akkor minden bizonnyal az eddigi társai domináns, agresszív, nyers fiúk voltak, akiktől ideig, óráig megkapta a szeretetet, de azt a bizonyos mértékű dominanciát mellyel valamennyire elnyomták őt. És mivel már túlzottan elnyomták ezért szakított velük, de titkon, tudat alatt vágyik rá, hogy elnyomják és uralkodjanak felette 1 bizonyos pontig. És mivel te gondolom nem vagy ilyen nyers, domináns fél, ebből adódóan a lány nem fogja meglátni benned hosszútávon a potenciális párt, ez miatt szakítani fogtok, te meg belebetegedsz.

Hagyd a csajt, cinkes!!!

2013. okt. 31. 09:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Szóval azt gondolod h cinoes de mègsem lenne az?
2013. okt. 31. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:
...hát, ha vesztesen jössz ki a dologból legalább elmondhatod, hogy tapasztalatot legalább nyertél.
2013. okt. 31. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!