Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgős tanács kéne! Segítség?
Az van, randin voltam, tök jó volt meg minden úgy alakult a csajjal, ahogy azt terveztem, egészen eddig.
Mondta üres a lakás, most nincs otthon senki, úgy hogy felmentünk hozzá. Smároltunk és hirtelen rám jött a hasfájás, úgy hogy kikéredzkedtem a mosdóba azzal az indokkal, hogy "felfrissítsem magam".
És itt jön a bibi. Itt kúpolok a retyón, budipapír meg nincsen, mobilról írok.
Totál kétségbe vagyok esve, most mi a sz*rt csináljak? Kiabáljak ki hogy: Hé Évike! Dobjál már be egy gurigát vagy mi?
Seggmosás! Ez jó!
De a kádban vagy a kagylóban?
Nem lesz az gyanús ha megnyitom a zuhanyt?
Király vagyok! Az alsóval orvosoltam a problémát, úgy is lekerült volna rólam. Majd idővel megszárad, remélem nem tűnik fel neki hogy nagyon dudorodik a zsebem.
Köszi mindenkinek a segítséget, életmentő volt! :)
A szart már megcsináltad. :D
Van még egy lehetőség:
alsó gatyád... ha érted mire gondolok. :D
Mond neki, amikor kimész ha megkérdezi mit csináltál odabenn addig:
Évike, olyat szartam hogy ettől teljesen felfrissültem! De legközelebb tegyél be retyópapírt, mert a mosdókagylóban kellett segget mosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!