Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban, hogy lehet csajozni? (bővebben lent)
A mai világban, hogy lenne jó barátnőt szerezni? Mert ugye a mai fiatalság közel sem a régi.. Úgy értem, hogy a mai fiatalságban már nem "divat" a randizás.. Rövidebben tanácsot szeretnék kérni, hogy hova kellene menni egy lánnyal és hogy kéne vele közölni, hogy mi is a célom vele?
Egy csepp tapasztalatom sincs, mert még nem volt barátnőm.. :\ Egyébként 16 éves fiú vagyok. Előre is köszi a válaszokat.
Szia!
A lányok szeretik a határozottságot. Ha értelmes lányt szemeltél ki, elé állsz, biztosan örülni fog, hogy van egy értelmes bátor fiú is a környéken. Egész egyszerűen mondd meg neki, hogy szeretnél elmenni vele valahova. :)
Mi az, hogy nem divat a randizás? Ne kezdd már te is a hisztit!
Randizni mindig divat.
A lányt olyan helyre kell vinni, ahol mindketten jól érzitek magatokat. Ez lehet egy cukrászda, mozi, színház, séta, piknik, strandolás, koncert, táncóra... a lehetőségek tárháza végtelen. Csak kreatívan!
A célod pedig sehogy nem kell közölni. Először derüljön ki, hogy jól érzitek magatokat együtt, aztán szépen fokozatosan. Amikor úgy érzed, hogy ő is ugyanazt szeretné, akkor elég mondani.
Áhhh...a mai világban??? Kizárt. Szerintem még ma akaszd fel magad.
1. Ezt a "mai világban" dumát azok nyomják, akiknek a világ a netet jelenti, ahol nyilván a feltűnni akaró, (elismerés)lájktarháló lányok képének tömkelegével lehet csak találkozni. Vannak normális ÉS csinos lányok is, csak ahhoz ki kell kapcsolni a gépet.
2. A randizás nem divat. Ez a módja egy ismeretlen megismerésére, akivel később közelebbi kapcsolatra vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!