Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudnátok segíteni? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni? Nagyon tanácstalan vagyok ezen a téren!

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy van egy lány, aki már jó ideje tetszik nekem, de nem merek odamenni hozzá.. Nagyon szép, és kedves, elég jóban vagyunk, de amikor odáig jutottam, h elhívjam valahova, ott már végem volt, és meghátráltam..Nem tudom hogy tudnám elhívni bárhova, tudnátok segíteni? Sosem volt még kapcsolatom, nem akartam siettetni, de szeretném már megpróbálni..de valahogy úgy érzem csak én vagyok ilyen szerencsétlen, tudnátok segíteni? Kérem, hogy csak normális válaszok legyenek!

2013. júl. 11. 22:32
 1/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, ezt elfelejtettem még..Köszönöm előre is a válaszokat
2013. júl. 11. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk barátom! 16 f :s
2013. júl. 11. 22:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Csak az a megoldás, hogy felülkerekedsz a félelmeden, és megmondod neki. Persze nem garantált a siker, de ha te nem lépsz, megteszi azt más helyetted.
2013. júl. 11. 22:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia:) Erre sajnos nincs jó módszer, le kell győzni a félelmed. Az első próbálkozás a legnehezebb tudod... Szerintem egy átlagos beszélgetés közben térj rá a dologra, és kérdezd meg hogy nem e lenne kedve találkozni veled kettesben valamikor! Ez a kérdés nem tolakodó, de egyértelműen kiderül belőle mit is szeretnél. Ezzel próbálkozz szerintem:)

Ha esetleg még van valami kérdésed, írj priviben, segítekha tudok:)

16/L

2013. júl. 11. 22:39
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönet érte..még a héten megpróbálkozok ..szorítsatok ..uhh :D
2013. júl. 11. 22:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Előtte meghallgatod a survivor- eye of the tiger c. Számát, azt hajrá! Szorítok!

15/F

2013. júl. 11. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy szerencsétlen, nyugi.:) Gondolj arra, hogy nincs vesztenivalód, mivel ha a lány kedves, nem fog bunkó lenni egyik esetben sem. Vegyél egy mély levegőt, menj oda hozzá, és kérdezd meg, ha lenne kedve sétálni egyet. Sok sikert.:) 15/L
2013. júl. 12. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!