Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek fiúkkal, ha...

Hogy ismerkedjek fiúkkal, ha nem vagyok kifejezetten társasági lény?

Figyelt kérdés

Bulikban nem gyakran járok, de általában ott nem olyan fiúk vannak, akik mindenféle hátsó szándék nélkül ismerkednének... Neten nem szeretek, könyvtárban én is hülyét kapnék, ha odajönne nyaggatni valaki, miközben tanulok, más ötletem nincs, amiket szoktak itt írni...

Bölcsészszakos vagyok, és eléggé túlnyomó többség van lányokból, meg különben sem szerencsés talán egy csoporttárssal összejönni.

Valami egyéb ötlet, "közepesen" szoc.fób lányoknak?

2013. okt. 30. 22:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
53%

Sirsz, hogy nincs pasi. Neten lenne egy csomó. De neked internetről nem kell pasi, mert ejhaj mi lesz, sátáni dolog. Ezzel lemondasz egy csomo lehetőségről. Ergo eleve rá sem vagy szorulva. Akkor meg mit sirsz?

Elég nyilvánvaló lehetőségek vannak arra, hogy bepasizz, de neked nem jó csak ugy simán, hanem mindenféle tündérmesés elvárásaid vannak, hogy ez milyen körülméynek közt történhet meg.

Ha pasi lennél, akkor megtudnád, hogy a világ nem ilyen mesés, hanem igen is nyers és kegyetlen. És csak akkor kerül valakibe a farkad, ha két lábbal rugod be a lehetöségek ajtaját és sokszor még a börödet is vásárra kell vinni.

2013. okt. 30. 22:36
 12/30 anonim ***** válasza:

Szóval: neked kb mindenki jó lenne, alacsony, magas, 20-tól 40-ig, feltéve, ha nem neten, kocsmában, könyvtárban, egyetemen, buliban, bkv-n próbálkozik???

Találd ki kit/mit szeretnél, vetesd vele észre magad, és szabadulj meg a szabályaidtól.

Nem lesz attól egy kedves fiúból baltás gyilkos, csak mert egy buliban ismered meg és nem egy vonaton.

2013. okt. 30. 22:37
 13/30 anonim ***** válasza:
jaj az ilyen csúnyácska lányoknak nagyon beszűkült elméje szokott lenni...
2013. okt. 30. 22:39
 14/30 A kérdező kommentje:

Nem élek tündérmesében, rohadtul nem. És nem siránkozok, hogy kell egy pasi, csak arra voltam kíváncsi, hogyan lehet még ismerkedni a fent említett "módszereken" kívül. Hol láttad, hogy siránkoztam volna?

És miért olyan ördögtől való dolog, hogy nem személytelenül, betűket pötyörészve akarok összeismerkedni valakivel? Vagy manapság már csak így lehet?

2013. okt. 30. 22:39
 15/30 A kérdező kommentje:
És azt sem mondtam, hogy nekem tökmindegy hogy néz ki, csak itt meg ott ismerjem meg -.-" Komolyan ennyire unatkoztok, hogy minden egyes szóba bele kell kötni ahelyett, hogy a kérdésre válaszolnátok? Nem érdekel, ki mit gondol a kérdésemről, nem véleményeket kértem!
2013. okt. 30. 22:41
 16/30 anonim ***** válasza:

Na hát nem kell sokat beszélgetni neten az emberekkel, hogy le tudjál vele rendezni egy találkozót! A képei, az adatlapja meg a facebookja, meg pár csetelés után csak lejön, hogy ki az akit meg akarsz ismerni élőben. Feltéve, ha nem vagy retardált, aki nem veszi észre, hogyha a másik is hasonlóan retardált. Neten is csak emberek vannak. És válogatni is tudsz.

De különben az emberek valamiért mégis többre tartják azt, hogyha az ismeröseiken keresztül lesz valakijük, merthát 10000000csillió százalék tuti, hogy akit az ismerős ajánl az a lehetö legtökéletesebb pár! Semmi kétség ugye...

Valójában arról van szó, hogy a legtöbb embernek nincsen rá ideje vagy agya arra, hogy elgondolkozzon önmagán meg azon, hogy mit akar a másiktól meg, hogy egyáltalán mit akar a saját életétől. Mert ha tudnád ezeket, akkor tök mindegy hol ismerkednél, mindenütt sikered lenne.

2013. okt. 30. 22:43
 17/30 anonim ***** válasza:

A kérdésre a válasz: bárhol, kivéve a gátak mögött!

Neked kell nyitottságot sugároznod az ismerkedésre, még jobb, ha egy adott személy felé, a többit a férfiak megoldják.

A baj veled az, hogy tele vagy gátakkal.

2013. okt. 30. 22:48
 18/30 A kérdező kommentje:
ok, ezt elismerem, elég gátlásos vagyok, bár sokat fejlődtem e tekintetben...
2013. okt. 30. 22:50
 19/30 anonim ***** válasza:
hát igen, a lányok általába maguknak csinálják a feszkót. A pasik meg akaratukon kivül maradnak szüzek
2013. okt. 30. 22:50
 20/30 anonim ***** válasza:
Akkor holnap fejlődj tovább és szegd meg valamelyik szabályodat.
2013. okt. 30. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!