Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy ismerkedjek fiúkkal, ha...

Hogy ismerkedjek fiúkkal, ha nem vagyok kifejezetten társasági lény?

Figyelt kérdés

Bulikban nem gyakran járok, de általában ott nem olyan fiúk vannak, akik mindenféle hátsó szándék nélkül ismerkednének... Neten nem szeretek, könyvtárban én is hülyét kapnék, ha odajönne nyaggatni valaki, miközben tanulok, más ötletem nincs, amiket szoktak itt írni...

Bölcsészszakos vagyok, és eléggé túlnyomó többség van lányokból, meg különben sem szerencsés talán egy csoporttárssal összejönni.

Valami egyéb ötlet, "közepesen" szoc.fób lányoknak?

2013. okt. 30. 22:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Kocsmaaa :))
2013. okt. 30. 22:18
 2/30 anonim ***** válasza:

Szeretnélek megismerni kérdező. Tudom neten nem szeretnél ismerkedni, de egy beszélgetésből még nem lehet baj.

És igen normális ember vagyok ennek ellenére feljárok ide beszélgetni, szórakozni.

2013. okt. 30. 22:20
 3/30 anonim ***** válasza:

nézz ki jól! Szép vagy? Csak mert akkor nehezen tudnád elkerülni, hogy odamenjenek fiúk. Sőt, már igazából az átlagos lányokhoz is igen sokszor odamennek. Max huzod a szádat, mert nem üti meg a lécet a fiú nálad.

De csak szolok, hogy közepesen szoc fób fiu, aki még nem is néz ki jól, az igen sokáig szüz marad.

Ha neten nem akarsz, mert vannak ilyen logikátlan fenntartásaid, akkor magadra nézz.

2013. okt. 30. 22:20
 4/30 anonim ***** válasza:
Mondjuk nagyobb plázákban bemehetsz csak úgy. Vedd fel a szem kontaktust, és reménykedj, hogy leszólít az illető.
2013. okt. 30. 22:25
 5/30 anonim ***** válasza:

Milyen fiúkkal akarsz ismerkedni?

A célcsoport nagyban meghatározza a helyet is.

2013. okt. 30. 22:26
 6/30 anonim ***** válasza:
ÚÚÚÚÚGY VAN! Ne is csináljon semmi erőfeszitést! elvégre lány! nekik az a dolguk, hogy üljenek aztán várják a sült galambot!
2013. okt. 30. 22:26
 7/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyáltalán nem teszem magasra a lécet, meg húzom a számat másokon, egyszerűen nem gyakran fordul elő ilyen velem. Szerintem nem vagyok szép -mondjuk erről különböző vélemények vannak-.

És én sem gondolom, hogy csak ülnöm kéne a sültgalambra várva.

Tisztában vagyok vele, hogy logikátlannak tűnik az, hogy nem akarok interneten ismerkedni, de meg van rá az okom, és nekem az éppen elég

2013. okt. 30. 22:29
 8/30 anonim ***** válasza:
:D Oké. Csak épp, ha nem lenne más választásod, csak hogy neten ismerkedj, akkor megtennéd. Csak éppen te is ilyen idióta nő vagy, akit a hülye ideájai érdekelnek csak! Sajnso nem kényszerit titeket semmire az élet.
2013. okt. 30. 22:31
 9/30 anonim ***** válasza:
Személy szerint pedig az internetet javasolnám neked. Vagy tényleg csak az marad, hogy várod, hogy valaki odamenjen.
2013. okt. 30. 22:32
 10/30 A kérdező kommentje:

Nekem abszolút nincs ideálom, legalábbis külsőleg nem tudok ilyet meghatározni. És az, hogy így általánosítasz a -felteszem egy-két- rossz tapasztalatodból csak a te "idiótaságodra" (csak hogy a te szavaiddal éljek) utal.

De azért köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, hogy ezt a bölcsességet megoszthasd velem :)

2013. okt. 30. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!