Lányok 20 fölött! Mertek/miért nem mertek nyitni nálatok fiatalabb pasik felé?
csak a miheztartás végett..
19 vagyok. minden korú közösségbe be tudok illeszkedni, de a saját korosztályom mindig is zavart, pedig én is bizonyos téren ugyan olyan gyerek vagyok mint ők.
Már pár egyetemista utalt rá,hogy szívesen összejönne velem de zavarja őket a korom.
Ha most egyébként többnyire érett, ambiciózus férfiről van szó,miért nyom ennyit latban a kor?
Nekem kétszer volt nálam fiatalabb párom. Mind a kettőnek azért kellettem, hogy elmondhassák: van barátnőjük. Éretlenek voltak, alkalmatlanok arra, hogy egy idősebb nővel legyenek együtt. Még ha csak 2 évről is van szó.
Nem általánosítok, hiszen a környezetemben van olyan pár, akik lassan 3 éve együtt vannak, és a fiú 5 évvel fiatalabb a lánynál (17 és 22 évesek voltak, amikor megismerkedtek), de nekem rossz tapasztaltaim vannak e téren.
Nekem fiatalabb párom van, és sosem zavart. Csak amikor a szülinapomon elkezdte számolgatni a nem létező ráncaimat :D Sokakat szerintem is az zavar, h mint előttem is írták, a fiúk általában később érnek. A lányoknak pedig olyan pasi kell, aki úgy viselkedik mint egy férfi és nem egy kisfiú. Ha vki igazán beléd szeret, a korod miatt nem fog elutasítani
22/L
azért mertha idősebb a fiu mint a lány(a legtöbb)(a)fiu ha megbukik suliban akkor még nem ciki hogy a lány suliévfolyamban idősebb nála
voálá! ezért!
:O
az előzőt is én küldtem ja:
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!