Szerintetek egy tizenöt éves lány érett már egy kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Néha vágyom egy kapcsolatra,de aztán eszembe jut hogy nem biztos hogy elég érett lennék hozzá és hogy túl fiatal vagyok még.Nektek mi a véleményetek erről?Milyen időtájt/hány évesen érdemes kapcsolatot létesíteni?2013. okt. 30. 11:30
2/5 anonim válasza:
Élettanilag általában igen. Társadalmi érettsége milyen fokon áll azt ennyiböl nem lehet tudni.
3/5 anonim válasza:
én rájöttem utólag h nem voltam érett amikor 15 évesen jártam vkivel..ezek a tiniszerelmek szerintem nem mondhatók igazi kapcsolatnak, csak olyan úgymond felfedezésnek, kis felnőttösködésnek.:)
4/5 anonim válasza:
Hogy érett vagy e az attól függ hogy mentálisan fel vagy e rá készülve, van aki már 14 évesen elég érett hozzá de van aki még 17 évesen sem. Ez egyénfüggő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!