Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Jól látom a következő...

Lányok! Jól látom a következő dolgokat?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy ideje már tanulmányozom az ismerkedés alaplépéseit bulikban, és idővel a következő következtetéseket vontam le: Ahogy én látom, ti kétféle társasággal mentek bulizni: ha szinglik vagytok több lánnyal, a nem, akkor a pasitokkal. Gondolom ez nem túl nagy újdonság számotokra, viszont van még valami. Ha a tánctéren táncoltok a barátnőitekkel, nem táncoltok senki mással, csak velük. Ez miért van így? Rossz néven veszitek (vagy furcsának találjátok), ha egy idegen fiú és 1-2 haverja is odamegy táncolni? Ha igen/nem, miért? Továbbá ha nem táncoltok, hanem valahol máshol vagytok (pl. cigiztek odakint) szintén a barátnőitekkel, hogyan reagáltok arra, ha egy fiúcsoport odamegy beszélgetni? Persze tudom, hogy ez függ attól is, hogy milyen a fiúcsoport, de akkor is! Előre is köszönöm a segítséget!

2013. okt. 30. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2013. okt. 30. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, javarészt olyan emberekkel járunk szórakozni, akiket szeretünk, tehát barátnők, barátok, haverok, stb...

Ez mondjuk szerintem alapvetően mindenkivel így van.

Ha táncolunk a barátnőinkkel, azért csak velük táncolunk, mert velük mentünk, és nincs más akivel táncolhatnánk.

Nem valószínű, hogy lekérek egy srácot, hogy táncoljon velem :D

Ha tánc közben odajönne egy srác, valószínűleg furcsállanám, főleg ha egyedül lenne.

Ismerkedésre szerintem a pult mellett mondjuk jobb lehetőségek kínálkoznak.

Ha épp nem tánc van, és odajön hozzánk beszélgetni valaki, szerintem nem fogadnám elutasítóan, ha barátságosan közeledne. egy kis baráti csevej még senkit nem vitt a sírba :)

Remélem segítettem.

2013. okt. 30. 11:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ment a zöld pacsi!
2013. okt. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!