Nem felháborító ahogy a Barátok Köztben bemutatták az informatikus (kocka) srácot? Hogy milyen karakterként ábrázolták? (LENT)
Informatikus, nincsenek barátai, amit valaki a képébe is mond, még ha nem is bántásból, mire ő közli, hogy online barátai.
Igénytelen külső, nagy darab, túlsúlyos. A másik ürgétől megijed, alig mer megszólalni ha valaki keményen rászól.
Bezzeg a film legszebb csajszija bejönne neki, de még kimondani sem meri.
Mindent összeszedtek és ráagattak, ami a béna lúzerek jellemzője.
Miért kell ilyennek lefesteni aki ilyen?
Közben senki nem bántotta, nem alázta. Ez még talán rosszabb is, mert így senki nem mondja rá azt, hogy minek bántják, a többiek, a normálisnak kikiáltottak a jó fejek, nem lehet őket támadni a viselkedésük miatt.
A kocka meg szánalmas, lúzer.
És mintha ez természetes lenne.
Rosszabb mintha b*sztatták volna, mert így mintha magától értetődő lenne, hogy az ilyen milyen kis izé.
Ugye értitek?
Jajj kislányom, hányszor mondtam azt, hogy ez nem a valóság? Ha kimennél az utcára rájönnél, hogy vannak olyan informatikusok is akik BMW-vel furikáznak és a város széli villákban laknak. Gondolok itt pl. a Microsoft vagy a Facebook vezérigazgatójára. És mit tanítottam az előítéletekről? Andy Vajna attól, hogy öreg és még tele van a tárcája.
Apuci vtam és most usgyi aludni!
Nem tudom... Nálunk az informatikus évfolyamban 153 ember kezdett, és kb 10 ilyesmi alak volt, de azoknak vannak barátaik, sőt többnyire barátnőjük/feleségük azóta. A többiek teljesen átlag normális jófej menősrácok/lányok.
És amúgy sem a "kockák" voltak az éltanulók, hanem többnyire azok akik minden nap részegek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!