Mindenki a külsőre megy?
Meglatni es megszeretni egy pillanat muve ... foleg ha tenyleg jol nez ki :)
Az ilyen belsoertekes dumak, meg, hogy a reszvetel a fontos ... csak a vesztesek hangoztatjak.
Ok, most gondolj bele a másik oldalba. Ott ül egy pasi a túloldalon, és reménykedik, hogy az éppen megismermert, egyébként roppant szimpatikus hölgy nem 200 kilós, nincs összenőtt szemöldöke és bajusza, nem kopaszodik, és nincsenek bibircsókjai. Reménykedik, de az alap szimpátia megvan.
Hát persze, hogy megkönnyebbül és örül, ha az egyébként szimpatikus hölgy még csinos is!
Azért te se örülnél, ha valami tényleg nagyon szerencsétlen, bűnronda pasival beszélgetnél, legalábbis tutira fogyna a lelkesedésed!
Ha a külsőre mennének, akkor képcsere nélkül el se kezdődne a kommunikáció, ez tapasztalat!
De lehet, hogy nem vagy érdekes, viszont tűrhetően nézel ki. Vagy ez rosszindulatú feltételezés volt?
Azért az ismerkedésnél fontos a testi vonzalom, természetes, hogy mindenki szívesebben ismerkedik valakivel, akihez külsőleg is vonzódik. Ez nem felszínesség, hanem biológia.
Én sosem kérek az első üzenetben képet, csak akik felszínesnek tűnnek.
Veled még biztos nem beszélgettem, de én csak akkor kérnék képet, ha közeledne az a pont, hogy élőben is találkozzunk. Nem árt, ha tudjuk, hogy néz ki a másik, nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!