Lányok, ti elvárjátok, hogy a fiú, , éltesse" a beszélgetést? Itt is szoktam beszélgetni, de nagyon ritkán kérdeznek vissza, mindig nekem kell új témákat bedobni, kérdezgetni.
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 14:44
11/18 anonim válasza:
x idő után meghal kb minden beszélgetés sajnos:( nagyon rövid válaszokkal kukázzák a kifejtős kérdéseket is...
13/18 anonim válasza:
Én lány vagyok, és a fiúkkal vagyok így...megkérdezik, van-e kedvem beszélgetni, aztán tudjuk, hova jut a dolog...
14/18 anonim válasza:
Egyet értek az utolsóval ( csajjal) . Én is lány vagyok, és rendesen válaszolok, kérdezek, de egy idő után meghal a beszélgetés.. Akikkel eddig beszéltem ( többségük) csak magáról szeret beszélni, már az egész élettörténetét ismerem, de rólam még egy szó nem esett, csak hogy 18 vagyok, Pest megye.. Így meg már kinek van kedve beszélgetni.
15/18 A kérdező kommentje:
Bezzeg én ilyen lányokkal még nem futottam össze, ha van kedvetek írjatok. 17/f
2013. okt. 28. 18:27
16/18 anonim válasza:
na én is Pest megyei vagyok:P de mindig mesél meg mesél,de visszakérdezni nem szoktak 19F
17/18 A kérdező kommentje:
Mindenki Pest megyei? :D (Én is)
2013. okt. 28. 19:48
18/18 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok. :) 18 pest megye, írhattok ha gondoljátok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!