Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti elvárjátok, hogy a...

Lányok, ti elvárjátok, hogy a fiú, , éltesse" a beszélgetést? Itt is szoktam beszélgetni, de nagyon ritkán kérdeznek vissza, mindig nekem kell új témákat bedobni, kérdezgetni.

Figyelt kérdés

2013. okt. 28. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ha bejössz nekik, akkor éltetik ők is.
2013. okt. 28. 14:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem várom el. Ha szimpatikus az illető, akkor akármilyen piti kis dolgokról eltudunk beszélgetni általában.
2013. okt. 28. 14:47
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Egy idő után meghal a beszélgetés, jönnek a tőmondatok és aztán már csak várhatom a választ. Pedig igencsak bőbeszédűen tudok fogalmazni és érdeklődő is tudok lenni.... de kb 20 ilyen beszélgetésen vagyok már túl, és marhára lefárasztott...
2013. okt. 28. 14:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem, ha már olyan a helyzet, hogy a témákat úgy kell "bedobni", az szerintem kínos, nem szeretem az erőltetett dolgokat. Vagy van közös témánk, vagy nincs.
2013. okt. 28. 14:52
 5/18 anonim ***** válasza:
sok nagydumás csaj van ott esélyed sincs téma bedobásra....
2013. okt. 28. 14:52
 6/18 A kérdező kommentje:
Első: teljesen ismeretlen vagyok számukra, van, hogy ők akarnak beszélgetni. Ha nem kérdezek vissza folyamatosan már az elejétől kezdve akkor meghal a beszélgetés. Minek akarnak akkor beszélgetni?
2013. okt. 28. 14:53
 7/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy annyira stílustalan módon fogalmazol, hogy attól is elmegy a kedvük, hogy elmenjen a kedvük az élettől. Ez is elég komoly beszélgetés-félbeszakító ok...
2013. okt. 28. 14:55
 8/18 anonim ***** válasza:

Nekem az a halálom, amikor úgy kezdődik, hogy a szoksásos a/s/l (tehát kor/nem/lakhely) és meséljek valamit magamról....

Most nem tudom, hogy velem van-e a gond, de rohadtul nem megy a netes beszélgetés.

9/18 anonim válasza:
Igen a mai fiatal csajok éjjel nappal telón lógnak. Aki ki is néz valahogy azok nagyrésze elég aktív közösségi életet éla neten. Minden ujjukra jut egy pasi, nem kell csodálkozni hogy egy szépen felépített kérdést elintéznek pár szavas válaszokkal.
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem. Teljesen normálisan válaszolok/fogalmazok/kérdezek. Nem azt kérdezem, hogy mizu. Szívesen válaszolnak sokszor elég hosszan, de nem kérdeznek vissza. Én már majdnem mindent tudok róluk, ők kb semmit sem. Képet nem láttak és mondom, már az első pár kérdésné is ez van, pedig nem sablonkérdések. A téma bedobást meg ne úgy értsétek, hogy jó akkor mostantól a kvantumfizika lesz a téma, hanem kérdésekkel átvezetem, másokról kérdezem őt.
2013. okt. 28. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!