Miket lehet válaszolni a tipikus sablonkérdésekre, amik feldobják a beszélgetést? Hogy vagy, mi újság és társai.
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 22:21
2/7 anonim válasza:
Olyanokat, hogy tegnap összejöttem egy csók erejéig egy olyan aranyos sráccal/lánnyal...tuti feldobja az estét :)
4/7 anonim válasza:
Ezekre semmit. Ha nálam valaki így indít, már nem is folytatom a beszélgetést. Egy minimális kommunikációs készség nálam elvárás...
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy sablon, de mivel lehet indítani a beszélgetést ha éppen semmi terv és nem is történt extra... A hogy vaggyal ugye.
Engem mondjuk a mizu rögtön fel tud cseszni, az az a kérdés amire nem is esik jó válaszolni sem.
Igazából ez hangulat kérdése, hogy hogy fogsz válaszolni a sablon kérdésre az adott pillanatban. Mindenesetre te ne folytasd a beszélgetést a sablon dolgokkal, mert akkor jönnek a sablon válaszok.
Hányszor átéltem az olyan beszélgetéseket, hogy:
"-Szia! Mi újság veled??
-Szia! Semmi. Veled?
-Semmi."
Aztán jött a semmi...
Én úgy tartom, ha valaki sablon kérdéseket tesz fel aztán úgy is válaszolgat, érdektelen úgy az egész. Akkor teszek az egész beszélgetésre.
6/7 anonim válasza:
Mikor kérdezik tőlem : helyzet? Azt valaszolom:- helyzet az van csak be kéne lőni ... Ilyen focis duma dehát pasi vok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!