Mindenképpen selejt géneket hordoz az a fiú, aki nem tartozik a tipikus, helyes, szép, páwa fiúk közé vagy a kigyúrt nagy tömegű alfa fickók közé?
Nem, de amíg ilyen kérdéseket írsz ki, addig erősen esélyes.
Kell némi intelligencia ahhoz is, hogy az ember belássa, nem lehet az intelligenciára alapozni minden helyzetben.
Úgy gondolom a csajozás hatványozottan ilyen, csak a nagyon művelt és okos lányok tudják értékelni az intelligenciát, és ők is csak akkor, ha azért nem hánynak be tőled. Öltözködéssel, stílussal, sporttal lehet javítani a helyzeten.
Azt mondod van akinek tetszel, v legalábbis elfogad, kedvel. Na velük foglalkozz, ne azokkal akik leráznak, gúnyolódnak.
Nem tudom hogy nézel ki, de lehet hogy más haj, borosta, esetleg vmilyen szakáll is segítene, ezeket ki kell próbálni. Ha szemüveges vagy, akkor egy divatos, v elegán keret. És a ruha, ne bő pólók, hanem pl ing. Én pl szeretem, ha egy pasi inget ( is) hord :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!