Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedes edzoteremben?

Ismerkedes edzoteremben?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem zaklatni csak esetleg elkerni valami elerhetoseget hogy utana meg tudjak vele ismerkedni. Van valami otletetek hogyan erdemes ezt?
2013. okt. 28. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
pl kérd meg hogy mutassa be pár gépnek a működését vagy ajánljon egy jó edzéstervet
2013. okt. 28. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
úgy is odamehetsz vkihez hogy ha nem bírja az útolsókat akkor segítesz neki csak szóljon:D
2013. okt. 28. 13:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem ismerkedni járok oda, amúgy sem eseteim a kondis férfiak.

Ha nő vagy akkor meg úgyis odamegy hozzád akinek tetszel.

2013. okt. 28. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Konditerembe edzeni járunk, nem ismerkedni. Engem már az is felbosszant, ha valaki beszélget. Ha valamit nem tud, kérdezze a pultost, majd ő megmutatja. Ha pedig esetleg segítség kéne, majd én megkérem rá.
2013. okt. 28. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
én meg jó sokat dumálok a kondibanxDD
2013. okt. 28. 13:15
 6/8 tevetke ***** válasza:
Keresd meg facbookon, jelöld be ismerősnek, ha visszajelöl, akkor már megpróbálhatsz vele társalogni is, elhívhatod valahová, ilyesmi.
2013. okt. 28. 13:19
 7/8 anonim válasza:

kérdező, nemed?

amúgy én nem szoktam beszélgetni, általában berakom a fülest azt ennyi. lányhoz meg egyszer sem mentem még oda kondiban ismerkedés céljából.

2013. okt. 28. 13:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok!
2013. okt. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!