Ismerkedes edzoteremben?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem zaklatni csak esetleg elkerni valami elerhetoseget hogy utana meg tudjak vele ismerkedni. Van valami otletetek hogyan erdemes ezt?2013. okt. 28. 13:07
1/8 anonim válasza:
pl kérd meg hogy mutassa be pár gépnek a működését vagy ajánljon egy jó edzéstervet
2/8 anonim válasza:
úgy is odamehetsz vkihez hogy ha nem bírja az útolsókat akkor segítesz neki csak szóljon:D
3/8 anonim válasza:
Nem ismerkedni járok oda, amúgy sem eseteim a kondis férfiak.
Ha nő vagy akkor meg úgyis odamegy hozzád akinek tetszel.
4/8 anonim válasza:
Konditerembe edzeni járunk, nem ismerkedni. Engem már az is felbosszant, ha valaki beszélget. Ha valamit nem tud, kérdezze a pultost, majd ő megmutatja. Ha pedig esetleg segítség kéne, majd én megkérem rá.
5/8 anonim válasza:
én meg jó sokat dumálok a kondibanxDD
6/8 tevetke válasza:
Keresd meg facbookon, jelöld be ismerősnek, ha visszajelöl, akkor már megpróbálhatsz vele társalogni is, elhívhatod valahová, ilyesmi.
7/8 anonim válasza:
kérdező, nemed?
amúgy én nem szoktam beszélgetni, általában berakom a fülest azt ennyi. lányhoz meg egyszer sem mentem még oda kondiban ismerkedés céljából.
8/8 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok!
2013. okt. 28. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!