Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Edzoteremben ismerkedes?

Edzoteremben ismerkedes?

Figyelt kérdés

Szoval a helyzet hogy a minap lattam egy nagyon szep lanyt aki nagy valoszinuseggel egyedul volt az edzoteremben viszont irto jol nezett ki!!

Tobbszor neztem ot es ha jol vettem eszre o is nezegetett engem. Csak toketlen voltam es nem mentem oda mert tartottam tole hogy egy ilyen jo csajnak biztos van valakije vagy mit tudnek mondani neki??

Ti hogyan ismerkednetek ilyen esetekben? Illetve hogy talaljatok ki hogy nem valami nagy kondiallat baratnojet neztetek ki?

2013. szept. 7. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg tőle, tudja e, hogy kell sündisznóval időt mérni: Ha kiteszed a napra 30 percre akkor abból tudni fogod, hogy eltel fél óra. Ouch....
2013. szept. 7. 22:51
 2/10 anonim ***** válasza:
:DDDDDDD ennyi
2013. szept. 7. 22:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Ember, én szakadok zokogom és minden egyéb XDDD
2013. szept. 7. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Kifejezetten hasznos valasz volt!! Koszi...:DD
2013. szept. 7. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Most kapom a lepontozást, de te a kigyúrt és cicababa felszedő kategóriába tartozol. Kívül sexy, belül lufi :D
2013. szept. 7. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Bagoly :D:D:D Nem tudom hozzám tök hülye dumákkal jönnek oda pasik amikor nagyritkán lejutok ijen helyekre :D Van amelyik mindenféle segitséget kínál fel meg megkérdezik h gyakran járok e ide stbstb :P
2013. szept. 7. 23:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Es mi az ami bejon?
2013. szept. 7. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:
62%

Nálam van 2 szabály a konditeremre vonatkozólag:

1.EDDZÉL KEMÉNYEN!

2.Ne hajts rá csajokra a kondiban mert úgyis csak megszopod...

2013. szept. 8. 00:58
 9/10 anonim ***** válasza:

A konditermet felejtsd el, az nem egy pick up place. Maximum alkalmit fogsz ott találni.

Ha meg a kiszemelt lány foglalt, vagy nem jössz be neki, akkor nagyon nagy égés lesz.

2013. szept. 8. 13:31
 10/10 A kérdező kommentje:
De ha sem itt sem utcan nem lehet akkor megis hol erdemes?
2013. szept. 8. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!