Szerintetek gáz, ha egy lány úgy ismerkedik más fiúval, hogy közben van párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Teszem azt nem azért, mert járni akar vele,csak mint új embert megismerni.Vagy csak szerintem cinkes?:D2013. szept. 7. 21:32
1/9 anonim válasza:
Ha neked cinkes,miért csinálod?
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ilyen problémám,csak sok ilyennel találkozok :D
2013. szept. 7. 21:37
3/9 anonim válasza:
nem
ha megmaradsz/tok/ az ismerkedés,beszélgetés szintjén!
4/9 anonim válasza:
ha nem szeretnél a másik sráctól semmit, akkor nem :)
5/9 anonim válasza:
Semmi gáz, csak az elején tisztázni kell, hogy neked kapcsolatod van, és barátságnál több nem lehet!
6/9 anonim válasza:
Nagyon cinkes! aki ezt csinálja, az elégedetlen a kapcsolatával.
7/9 anonim válasza:
Csak tisztázd le előtte a barátoddal, hogy nem akarsz tőle komolyabbat, márhogy ettől az új emberkétől, merthogy őt,azaz a pasidat szereted.:)
8/9 Theodorik84 válasza:
Egy párkapcsolat mióta szól arról, hogy közben nem szabad megismerni más embereket?? Ha valakinek ez "cinkes" akkor abban a kapcsolatban hiányzik a bizalom, vagy súlyos önértékelési problémával küzd(biztosan meg fog csalni mert én kevés vagyok neki stb.).
9/9 anonim válasza:
Van abban is valami... De szerintem kapcsolat és emberfüggő, de a legbiztosabb még a beszélgetésbe mélyedés előtt elmagyarázni neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!