Lányok, ha egy olyan fiú tetszik, akinek van barátnője, hogy teszitek túl magatokat rajta?
Nem tudom, hogy tenném, de azt javaslom neked, direktben ne foglalkozz vele! Ne csorgasd rá a nyálad éjjelente, ne nézd a facebookon, ne keresd vele a kontaktust, foglalkozz más dolgokkal!
Az meg semmit nem jelent, hogy olyan jeleket ad, hogy tetszel neki. Az embereknek sokmindenki tetszhet :P
Eszedbe ne jusson szétbarmolni másnak a kapcsolatát. Annak te fogod megszívni a levét, ezt garantálom.
1 éve tetszik neked, viszont néhány hónapja van csak barátnője. Tehát neked még mindig ott lett volna időd őt meghódítani. Így jártál.
Az, meg hogy valaki kedves veled, még nem azt jelenti, hogy tetszel neki. Nekem is vannak fiú ismerőseim, akik már több éve boldog párkapcsolatban élnek, még is olyannyira rendesek a lányokkal, meg udvariasak, hogy más csaj azonnal azt szűri le, hogy a srácnak tetszik, miközben közel sem így van.
Na milyen jeleket adott?:)
Igaza van a hozzászólóknak, tedd le róla magad, vagy várakozz rá ha ennyire reménytelen vagy.
semmi.
Én ugyan most se jeleztem volna, hogy tetszik nekem, ha nem kezd el velem szemezni.
Már épp kezdtem elfogadni a tényt, hogy nem jövök be neki és pont. Csak az idegesít, hogy most meg ezt csinálja állandóan, miközben barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!