Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ha egy olyan fiú...

Lányok, ha egy olyan fiú tetszik, akinek van barátnője, hogy teszitek túl magatokat rajta?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem már egy éve. Néhány hónapja barátnõje van, viszont idén több olyan jelet adott, mely szerint tetszem neki.
2013. okt. 28. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Simán, nem foglalkozok vele, ennyi:D
2013. okt. 28. 11:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy tenném, de azt javaslom neked, direktben ne foglalkozz vele! Ne csorgasd rá a nyálad éjjelente, ne nézd a facebookon, ne keresd vele a kontaktust, foglalkozz más dolgokkal!

Az meg semmit nem jelent, hogy olyan jeleket ad, hogy tetszel neki. Az embereknek sokmindenki tetszhet :P

2013. okt. 28. 11:46
 3/9 A kérdező kommentje:
:(
2013. okt. 28. 11:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson szétbarmolni másnak a kapcsolatát. Annak te fogod megszívni a levét, ezt garantálom.

1 éve tetszik neked, viszont néhány hónapja van csak barátnője. Tehát neked még mindig ott lett volna időd őt meghódítani. Így jártál.

Az, meg hogy valaki kedves veled, még nem azt jelenti, hogy tetszel neki. Nekem is vannak fiú ismerőseim, akik már több éve boldog párkapcsolatban élnek, még is olyannyira rendesek a lányokkal, meg udvariasak, hogy más csaj azonnal azt szűri le, hogy a srácnak tetszik, miközben közel sem így van.

2013. okt. 28. 12:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Na milyen jeleket adott?:)

Igaza van a hozzászólóknak, tedd le róla magad, vagy várakozz rá ha ennyire reménytelen vagy.

2013. okt. 28. 12:43
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy övön aluli dolog kikezdeni más barátjával. Nem is állt szándékomban...
2013. okt. 28. 13:14
 7/9 anonim ***** válasza:
A 4 hónapnyi kapcsolat előtti 8 hónapban mi akadályozott meg, hogy jelezd neki, hogy tetszik neked?
2013. okt. 28. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:

semmi.

Én ugyan most se jeleztem volna, hogy tetszik nekem, ha nem kezd el velem szemezni.

Már épp kezdtem elfogadni a tényt, hogy nem jövök be neki és pont. Csak az idegesít, hogy most meg ezt csinálja állandóan, miközben barátja van.

2013. okt. 28. 15:11
 9/9 anonim válasza:
Ha van barátnője valószínű rosszul láttad hogy tetszel neki. Ha mégis bejössz neki és közben csaja van akkor meg egy köcsög.Hagyd a francba.
2013. okt. 30. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!