Van olyan udvarlási módszer az arcoskodáson, vásárláson, izomzatvillogtatáson és a leitatáson kívül, amivel be is lehet csajozni?
Lehet, hogy pont az ilyen sztorikat nem akarod hallani, de én azért elmondom.
Nekem sokáig az olyan pasik jöttek be, akik flegmáznak és menősködnek. Nem is a belső tulajdonságaik tetszettek, csak a külső bevallom őszintén.
Aztán egyszer csak nyári munkán mikor dolgozok bejön egy pasi, nem az esetem, teljesen átlagos, lehet ha az utcán simán elmentem volna mellette. Beszélgetett a munkatársakkal közben egy csomószor rám nézett. Én nem tudom de ahogy beszélt és ahogy ott állt olyan kisugárzása volt, hogy rögtön megjegyeztem magamnak. Ahogy egyre többet láttam egyre jobban elkezdett érdekelni, majd elkezdtünk beszélgetni és fontos, hogy nem azzal kezdte, hogy meg akar dug.ni, hanem az érdekelte, hogy én milyen vagyok. Én meg neki köszönhetően rájöttem, hogy milyen hülye is voltam eddig, hogy nem az ilyen átlagos de normális srácok tetszettek és szinte már undorodok a páwáktól, mert köztük biztosan nem találnék fele ilyen jó embert sem mint ő. Szépen lassan pedig belehabarodtam.
Lényegében nálam nagyon sokat számított a kisugárzása és az is, hogy magabiztos. Nem a nagyképű magabiztosságról beszélek, hanem arról, amikor egy felnőtt férfinek vannak önálló és egyedi gondolatai, nem gyerekes, hanem tényleg igazi férfi.
Sajnos magamból kiindulva tudom, hogy akik a páwa gyerekekre vannak ráindulva, azok nagyon ritkán vagy egyáltalán nem vesznek észre más típusú srácokat. Ezeknek a csajoknak csinálhatsz bármit, ha nem nézel ki úgy, és én őszintén szégyenlem magam, hogy ilyen voltam, de most már nem állnék le velük.
Egy igazán normális lánynál pedig igen is számít az, hogy milyen vagy belülről, de olyan nincs, hogy valaki csak a belső tulajdonságaid miatt fog megszeretni. Kell legalább egy icipici külső vonzalom is.
Nekem két dolog fontos.
Egyrészt ÉN kelljek neki. Ha valakin azt látom, hogy csak be akar csajozni, és minden normálisan kinéző lánynál próbálkozik válogatás nélkül, na az kapásból elvágta magát. Mert annak nem én kellek, csak egy bármilyen nő, aki megfelel a kritériumoknak.
Másrészt legyen egyénisége. Nekem édesmindegy, hogy hangyákat preparál, modellvasutazik vagy önkéntes restaurátor: a lényeg, hogy ne abból álljon egy napja, hogy suli/meló után esetleg lemegy a kondiba, aztán beül és gépezik/tévézik elalvásig.
Ha valaki tucatember, azzal tény, hogy nem tudok mit kezdeni. Innentől nincs is sok értelme erőltetni a dolgot. És ez a normális beszélgetésből kiderül. (Pl. én: "És mi érdekel, mivel szoktál foglalkozni szabadidődben?" ő: "Hááát gépezek, barátokkal vagyok.")
Persze sok lánynál ez nem annyira fontos. Kérdés, milyen lányt akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!