Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan udvarlási módszer...

Van olyan udvarlási módszer az arcoskodáson, vásárláson, izomzatvillogtatáson és a leitatáson kívül, amivel be is lehet csajozni?

Figyelt kérdés
A normális,rendes beszélgetés, érdeklődés pár odaillő bókkal nekem nem szokott működni.
2013. okt. 27. 23:11
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A kezdeményezés se fontos, egy nagyon előnyös adottságú emberre sokszor a csajok kezdeményeznek. A kötetlen beszélgetés is egy jól hangzó, de valójában értelmetlen baromság. A kötetlen azt jelenti, hogy korlátozás nélküli, kötött beszélgetés nem is sűrűn szokott előfordulni, hogy ott ül melletted valamelyik szülőd vagy ilyesmi, gondoltam hogy nem úgy kell csajozni hogy ott ül mellettem az anyukám. Hagyjuk már ezeket a női magazinokból vett jól hangzó, hamis, meg ostoba szövegeket.
2013. okt. 27. 23:59
 12/17 anonim ***** válasza:
#9 Hasonlóan gondolkodunk sok mindenről, megértjük egymást, a személyiségünk is hasonló, mindketten csendes, nyugodt emberek vagyunk. Az érdeklődési köreinkben is van pár közös pont de annyira nem lényegesek. Tetszett az is, hogy jóval tájékozottabb sok dologban mint én, én pedig szeretek új dolgokat tanulni, tőle pedig sok mindent tanulhatok. Szerintem jól néz ki, nekem tetszik, de valószínűleg nem kerülne be egy női magazin "Top 100 jó pasi" listájába sem, a többség szerintem nem tartaná kifejezetten előnyös külsejűnek.
2013. okt. 28. 00:09
 13/17 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pont az ilyen sztorikat nem akarod hallani, de én azért elmondom.

Nekem sokáig az olyan pasik jöttek be, akik flegmáznak és menősködnek. Nem is a belső tulajdonságaik tetszettek, csak a külső bevallom őszintén.

Aztán egyszer csak nyári munkán mikor dolgozok bejön egy pasi, nem az esetem, teljesen átlagos, lehet ha az utcán simán elmentem volna mellette. Beszélgetett a munkatársakkal közben egy csomószor rám nézett. Én nem tudom de ahogy beszélt és ahogy ott állt olyan kisugárzása volt, hogy rögtön megjegyeztem magamnak. Ahogy egyre többet láttam egyre jobban elkezdett érdekelni, majd elkezdtünk beszélgetni és fontos, hogy nem azzal kezdte, hogy meg akar dug.ni, hanem az érdekelte, hogy én milyen vagyok. Én meg neki köszönhetően rájöttem, hogy milyen hülye is voltam eddig, hogy nem az ilyen átlagos de normális srácok tetszettek és szinte már undorodok a páwáktól, mert köztük biztosan nem találnék fele ilyen jó embert sem mint ő. Szépen lassan pedig belehabarodtam.

Lényegében nálam nagyon sokat számított a kisugárzása és az is, hogy magabiztos. Nem a nagyképű magabiztosságról beszélek, hanem arról, amikor egy felnőtt férfinek vannak önálló és egyedi gondolatai, nem gyerekes, hanem tényleg igazi férfi.

Sajnos magamból kiindulva tudom, hogy akik a páwa gyerekekre vannak ráindulva, azok nagyon ritkán vagy egyáltalán nem vesznek észre más típusú srácokat. Ezeknek a csajoknak csinálhatsz bármit, ha nem nézel ki úgy, és én őszintén szégyenlem magam, hogy ilyen voltam, de most már nem állnék le velük.

Egy igazán normális lánynál pedig igen is számít az, hogy milyen vagy belülről, de olyan nincs, hogy valaki csak a belső tulajdonságaid miatt fog megszeretni. Kell legalább egy icipici külső vonzalom is.

2013. okt. 28. 00:15
 14/17 anonim ***** válasza:
A kezdeményezéssel kapcsolatban, ha én határozott jeleket adok, hogy bejön nekem az illető, akkor jobban örülök, ha ő kezdeményez, mert eddig amikor én kezdeményeztem mindig megszívtam.
2013. okt. 28. 00:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, légy kedves.
2013. okt. 28. 03:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem két dolog fontos.

Egyrészt ÉN kelljek neki. Ha valakin azt látom, hogy csak be akar csajozni, és minden normálisan kinéző lánynál próbálkozik válogatás nélkül, na az kapásból elvágta magát. Mert annak nem én kellek, csak egy bármilyen nő, aki megfelel a kritériumoknak.

Másrészt legyen egyénisége. Nekem édesmindegy, hogy hangyákat preparál, modellvasutazik vagy önkéntes restaurátor: a lényeg, hogy ne abból álljon egy napja, hogy suli/meló után esetleg lemegy a kondiba, aztán beül és gépezik/tévézik elalvásig.

Ha valaki tucatember, azzal tény, hogy nem tudok mit kezdeni. Innentől nincs is sok értelme erőltetni a dolgot. És ez a normális beszélgetésből kiderül. (Pl. én: "És mi érdekel, mivel szoktál foglalkozni szabadidődben?" ő: "Hááát gépezek, barátokkal vagyok.")

Persze sok lánynál ez nem annyira fontos. Kérdés, milyen lányt akarsz.

2013. okt. 28. 09:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Olyanokat mondjatok a felsoroltakon kívül, amikkel az átlag csávó elmegy most valahova és becsajozik jó eséllyel. Ne ilyen badarságokat, hogy hú majd ha te odamész egy átlag csajhoz azzal hogy te hogy te mennyire szeretsz bogarászni, azzal majd milyen egyszerűen be fogsz csajozni. Meg olyat hogy az a tuti módszer, hogy kötetlen a beszélgetés, mivel nem viszed magaddal anyukádat csajozni. Meg olyat, hogy normális beszélgetéssel is voltak már akik becsajoztak, ezt csinálja minden ember és az átlag szerény ember körül nem szoktak lelkesen érdeklődő szép lányok legyeskedni. Csak ez a négy módszer van, amit általánosságban működni láttam. Van ezeken kívül más is?
2013. okt. 28. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!