Lányok, szerintetek melyik a szebb név? Gellért, vagy Dániel?
Figyelt kérdés
Csak őszintén. :)2013. okt. 27. 17:22
11/18 anonim válasza:
Gergő vagyok, a testvérem pedig Dani, kedves utolsó :D
12/18 anonim válasza:
Dániel vagyok és a gyerekemet majd Gergőnek akarom elnevezni :D Ja és utálom a nevem :)
14/18 anonim válasza:
Dani:)
Gellert egy nagyon fura nev, egy internetes ismerosomet hivjak igy
15/18 anonim válasza:
szinte mindenki hallotta már a Dani és a Gellért nevet,sokan vannak akik az ismerőseik között tudhatják e neveket!Mindenki az alapján válaszol ami alapján az ismert illetőhöz viszonyul.például ha valaki ismer egy Gellért nevezetű ember és nagyon ellenszenvesnek tartja vagy nem jó fej vele akkor az egyértelműen nem a Gellért nevet mondja majd mert valamilyen szintem megutálta.Én a Dániel nevet választanám,mivel hívő ember vagyok így a bibliából választanék embert... és Dániel név szerepel a bibliában :)
16/18 anonim válasza:
én egy Gellértbe már csak a neve miatt is bele tudnék szeretni :) különleges!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!