Fiúk, szerintetek melyik haj a szebb? A viszonylag hosszú, de lapos, vagy a váll alá érő, de olyan volumenesebb?
Figyelt kérdés
most voltam fodrásznál és rengeteget levágott, és szomorú vagyok :(2013. aug. 30. 19:35
1/9 Christiano Ronaldo válasza:
2/9 anonim válasza:
Vegyed le a hangerőt! Vazul néni nem tágít!!! :Đ
Egyébként a laposabb + rövidebb kombó szebb, nem szeretem a magas,nagy,hosszú hajat, az olyan sablonos,szokványos.
De itt a 90% azt mondja majd hogy a hosszú a nyerő, nem baj ha nekik sz@r az ízlésül, és különben is ne azt nézd ,kinek mi tetszik, hanem hogy hozzád illő legyen, és neked tetszen.Ha magadnak tetszel, másnak is fogsz.
3/9 A kérdező kommentje:
jaj de úgy utálom a fodrászokat. mi ez már, hogy több mint a felét csak úgy levágja :(
2013. aug. 30. 19:45
4/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire számít a haj, soha sem nézem a csajokon.
De gondolom nem árt, ha illik az arcához, az alkatához is.
5/9 Christiano Ronaldo válasza:
Jártam már úgy hogy Jézusból Vin Dieselt faragtak belőllem, az összes ezt csinálja.. de pont ezért kell tökéletesen elmagyaráznod hogy milyet akarsz :\
6/9 A kérdező kommentje:
elmondtam, hogy csak a legvégét... hát lehet hogy neki az 20 cm :(
2013. aug. 30. 19:53
7/9 Christiano Ronaldo válasza:
Igen mert ők úgy veszik fel hogy azért vágatod le mert túl hosszú, meg ők tudják amit te nem akarsz felfogni, hogy úgyis visszanő..
De mondom, vasald ki azt hagyd úgy a p!csába, a hajad nem ANNYIRA fontos, mint amilyennek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!