Hosszú Szőke, vagy fekete hajszín a szebb?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy a csajon a hajszínhez minden passzol, szemöldök stb, kinek melyik jön be jobban, és miért? Szerintetek, most melyik a divatosabb?2013. jún. 20. 15:51
1/7 anonim válasza:
4 szőke és 2 barna ismerősöm fekete hajú lett
mindegyik kivétel nélkül kertiboszorkányra hasonlít
a szőkét én ilyen extrém színekkel bolondítanám inkább de nem tüntetném el a szőke a legjobban festhető haj bármit rakhatsz bele
a fekete hát azzal nem sokat tudsz kezdeni
de én rézvörösre esküdnék ha olyan lenne a hajszínem :D
2/7 anonim válasza:
nekem a fekete jobban áll,nagyon szépen kiemeli a szemet,mindkettő lehet szép
3/7 anonim válasza:
Mindkettőt nagyon szeretem, a feketét csakis azért nem javaslom mert szörnyen nehéz megszabadulni tőle. Sok mindentől függ kinek melyik áll jobban, a környezetemben a fekete divatosabb.
4/7 anonim válasza:
melyik a divatosabb? kit érdekel? amúgy barna a szebb.
5/7 anonim válasza:
Ez nem divat kérdése.Ha bár most minden második csaj fekete,szóval már ezért is legyél szőke! :)
A fekete haj a sok festéstől egy idő után felvesz egy ilyen paróka szerű állapotot ami baromi ronda,vattacukorhoz hasonlítanám.Bármibe is vágsz jól gondold meg,de ink vmi izgalmasabb szint válasz,pl vöröses barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!