Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A Timi vagy a Reni a szebb név?

A Timi vagy a Reni a szebb név?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért de mostanába a Renik kifejezetten tetszenek.Régen a Timivel voltam így.

Ti, hogy vagytok ezzel? Egy Reni vagy egy Timi nevű lányt tudnátok magatok mellett elképzelni jobban?

2013. júl. 23. 15:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Reni, de igazából ez csak saját ízlésem.
2013. júl. 23. 15:15
 2/14 anonim válasza:
Reni.
2013. júl. 23. 15:16
 3/14 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik a Renáta név, így a Reni sem.
2013. júl. 23. 15:16
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem Timi
2013. júl. 23. 15:19
 5/14 anonim ***** válasza:

A Timi... Én ismerek is egy nagyon szép ilyen nevű csajt

Ezt üzenem neki: ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ♥

2013. júl. 23. 15:31
 6/14 anonim ***** válasza:
32%

Elég mainstream mind a kettő...

Bár érdekes ez a név dolog... Mennyire jellemezheti a viselőjét (de mindig van sok kivétel) de a Mária az majdnem mindig ilyen vénbanya jellegű nyugdíjas, a Györgyök majdnem mindig vén trottyok, Jenőről mindig az a tipikus proli jut eszembe aki Kőbányaival a kezében ücsörög egy foltos trikóban a TV előtt, a Lajosok többsége papucférj.

A plázaribi "team" többége meg mindig ilyen neveket hordoz: "Réka, Zsani, Dzsenifer, Timike, Barbika, Brigike"

Vannak tipikus dagadék-nevek is, mint az Ödön, az Adél vagy Elza.

Tipikus középkori "kivénhedt" banyanév kezd lenni az Erika és a Katalin.

A Sándorok mindig amolyan "bölcsek" - vagy annak tűnnek aztán közben IQ -51...

Tipikus páwa/metroszexuális b*zinekevek a Márk, a Márkó, a Marcell, a Tomika, a Bence, a Balázs és a Patrik.

Vannak nevek amik általában szép csajokat takarnak: ilyen az Alexszandra, a Kinga, a Tilda és a Lili.

Érdekes még, hogy a börtönben sok ember viseli a Gáspár, Zsiga, Aladár, Elemér vagy a Győző nevet.

A Józsefek meg az amolyan bajszos szakmunkások.

2013. júl. 23. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó téged hogy hívnak??

Nagyon sz/a/r amit kifirkáltál ide, mert semmi valóság alapja nincs...

Születésed pillanatában proli, homár, vagy épp ribi névvel áldottak meg a szüleid, és akkor azzá is fogsz valűszínűleg válni, hát szánalmas vagy.

2013. júl. 23. 15:40
 8/14 anonim ***** válasza:

Mondom, hogy sok a kivétel :D

De attól még érdemes megfigyelni ezt a jelenséget én figyelem egy ideje és általában beválik.

És nem a születése pillanatában válik azzá - így lesznek a kivételek - hanem általában akik ilyen neveket kapnak hát azoknál a szülők gondolkodása hasonló és ezért lesz ez a végeredmény, mert hasonló nevelés eredménye: hasonló felnőttkor.

2013. júl. 23. 15:44
 9/14 anonim ***** válasza:

#6 van benne valami! :D

egyébként nekem egyik név sem tetszik

2013. júl. 23. 15:52
 10/14 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat!

6-os..háát, ha jobban belegondolok totál igazad van.

2013. júl. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!