A Timi vagy a Reni a szebb név?
Nem tudom miért de mostanába a Renik kifejezetten tetszenek.Régen a Timivel voltam így.
Ti, hogy vagytok ezzel? Egy Reni vagy egy Timi nevű lányt tudnátok magatok mellett elképzelni jobban?
A Timi... Én ismerek is egy nagyon szép ilyen nevű csajt
Ezt üzenem neki: ℓ٥ﻻ ﻉ√٥υ♥
Elég mainstream mind a kettő...
Bár érdekes ez a név dolog... Mennyire jellemezheti a viselőjét (de mindig van sok kivétel) de a Mária az majdnem mindig ilyen vénbanya jellegű nyugdíjas, a Györgyök majdnem mindig vén trottyok, Jenőről mindig az a tipikus proli jut eszembe aki Kőbányaival a kezében ücsörög egy foltos trikóban a TV előtt, a Lajosok többsége papucférj.
A plázaribi "team" többége meg mindig ilyen neveket hordoz: "Réka, Zsani, Dzsenifer, Timike, Barbika, Brigike"
Vannak tipikus dagadék-nevek is, mint az Ödön, az Adél vagy Elza.
Tipikus középkori "kivénhedt" banyanév kezd lenni az Erika és a Katalin.
A Sándorok mindig amolyan "bölcsek" - vagy annak tűnnek aztán közben IQ -51...
Tipikus páwa/metroszexuális b*zinekevek a Márk, a Márkó, a Marcell, a Tomika, a Bence, a Balázs és a Patrik.
Vannak nevek amik általában szép csajokat takarnak: ilyen az Alexszandra, a Kinga, a Tilda és a Lili.
Érdekes még, hogy a börtönben sok ember viseli a Gáspár, Zsiga, Aladár, Elemér vagy a Győző nevet.
A Józsefek meg az amolyan bajszos szakmunkások.
Utolsó téged hogy hívnak??
Nagyon sz/a/r amit kifirkáltál ide, mert semmi valóság alapja nincs...
Születésed pillanatában proli, homár, vagy épp ribi névvel áldottak meg a szüleid, és akkor azzá is fogsz valűszínűleg válni, hát szánalmas vagy.
Mondom, hogy sok a kivétel :D
De attól még érdemes megfigyelni ezt a jelenséget én figyelem egy ideje és általában beválik.
És nem a születése pillanatában válik azzá - így lesznek a kivételek - hanem általában akik ilyen neveket kapnak hát azoknál a szülők gondolkodása hasonló és ezért lesz ez a végeredmény, mert hasonló nevelés eredménye: hasonló felnőttkor.
#6 van benne valami! :D
egyébként nekem egyik név sem tetszik
Kösz a válaszokat!
6-os..háát, ha jobban belegondolok totál igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!