Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meg tudok ismerni itt egy...

Meg tudok ismerni itt egy ILYEN LÁNYT? (LENT)

Figyelt kérdés

Nincs küllemre ideálom, ha valami megfog benne, a tekintetében, mozdulataiban, gondolataiban, kisugárzásában, akkor ideálissá válik. Lelkivilágra olyan nőre vágyom, aki cserfes, de nem hebrencs, aki kommunikatív de nem szófo.ó minden percben, aki felelősségteljes, becsületes, szenvedélyes, odaadó, bájos, játékos. Nincsenek nagy elvárásaim, szerintem ezek alap dolgok lennének, csak sok ember elfelejti. Ha én érzem, hogy szeret a nő, akkor én annyi szeretetet adok neki, hogy ember legyen a talpán, aki azt fölözi. Ezt nem anyagiakban értem, mert nem szeretem az anyagias nőket.

Tehát nekem egy ideális kapcsolatban fontos a közös lelki fejlődés is. Erre alapoznám, nem kenyerem a mindennapos cirkuszolás és vitázás.

2013. okt. 27. 14:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

itt valoszinuleg nincs eselyed. de az eletben van. nezz korul a vilagban es cselekedj, ifju harcos! :D

(de azert ha gondolod, irhatsz privatot, epp elegge unatkozok.)

2013. okt. 27. 15:33
 22/31 anonim ***** válasza:

(20) Akkor meg még jobban leminősítetted magad. Ráadásul ostoba módon még meg is mutatod.

Emeltebb fővel kéne viselned, ha egy történetet befejeznek veled.

2013. okt. 27. 15:37
 23/31 A kérdező kommentje:

"Szerintem meg inkább önimádó vagy. Rengeteg ilyen lányt lehet találni, csak akarni kell őket megtalálni és megismerni. Lehet, hogy túl hamar vonsz le következtetést, és nem is hagysz időd annak a lánynak, hogy kibontakozhasson ,és bebizonyíthassa, hogy érdemes arra, hogy a párod legyen."

Önimádó? :) Ezt sem kaptam még meg soha. Nem inkább tisztességes, mert mondjuk nem nyomulok azokra a lányokra, akik ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek, de már egytől-egyig elkeltek? :) Jesszus. Köszi a diagnózist :P Álmatlan éjszakám lesz most már. Elárulnád a desztinációt, hol vannak ezek a lányok, akik még szinglik is? :)

2013. okt. 27. 15:42
 24/31 anonim ***** válasza:

'Rengeteg ilyen lányt lehet találni,

Tényleg? Akkor egy sharmőr pasi, akiért a női társadalom legjava lohol,és omlik a lábai elé, miért sirdogálja tizensokéve vissza az ilyen tucat nőt?:D

2013. okt. 27. 15:46
 25/31 anonim ***** válasza:
Kedves, a lelőhelyüket áruld már el légyszi, érdekelne:D
2013. okt. 27. 15:46
 26/31 anonim válasza:
Tessék itt vagyok, és te még tudod is, hogy ilyen vagyok. Akkor mire vársz?
2013. okt. 27. 15:56
 27/31 anonim ***** válasza:
(26) Sosem voltál ilyen, ha ilyen lettél volna, nem tennéd ki, és ne fednéd nyilvánosan fel, és nem kéne egy új reg:)
2013. okt. 27. 15:57
 28/31 A kérdező kommentje:
Na ebből se lett semmi.
2013. okt. 27. 16:38
 29/31 anonim válasza:
Miért mit vártál, hogy nagyobb sikere lesz az önreklámozásodnak?
2013. okt. 27. 16:59
 30/31 A kérdező kommentje:
Csak felvállalom magam! Megbocsáss! :) Sajnálom, hogy te nem mered.
2013. okt. 27. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!