Meg tudok ismerni itt egy ILYEN LÁNYT? (LENT)
Figyelt kérdés
Nincs küllemre ideálom, ha valami megfog benne, a tekintetében, mozdulataiban, gondolataiban, kisugárzásában, akkor ideálissá válik. Lelkivilágra olyan nőre vágyom, aki cserfes, de nem hebrencs, aki kommunikatív de nem szófo.ó minden percben, aki felelősségteljes, becsületes, szenvedélyes, odaadó, bájos, játékos. Nincsenek nagy elvárásaim, szerintem ezek alap dolgok lennének, csak sok ember elfelejti. Ha én érzem, hogy szeret a nő, akkor én annyi szeretetet adok neki, hogy ember legyen a talpán, aki azt fölözi. Ezt nem anyagiakban értem, mert nem szeretem az anyagias nőket.
Tehát nekem egy ideális kapcsolatban fontos a közös lelki fejlődés is. Erre alapoznám, nem kenyerem a mindennapos cirkuszolás és vitázás.
2013. okt. 27. 14:43
12/31 anonim válasza:
(6) Szerintem te a nőre váró sráccal kommunikálhattál:D Szinte biztos vagyok benne.
13/31 anonim válasza:
Nekem ez inkább marketinges önreklámozásnak tűnik, mint valódi ismerkedési szándéknak. Túl sok dicséretet most itt ne várj azért, hogy ilyen klassz kis reklámszöveget kreáltál.
14/31 A kérdező kommentje:
Csak a vágyaimat írtam le. :) Bocs, hogy élek :):):) Szeretem a világot!
2013. okt. 27. 15:14
15/31 anonim válasza:
(14) Szóval kértél engedélyt a másoláshoz?:xD
16/31 anonim válasza:
Kérdező, most már azt is megkockáztatom, hogy szegény 6-oskát te vitted be a sűrűbe:D Hát ennyire akarod a nőt?:D
18/31 anonim válasza:
Szerintem meg inkább önimádó vagy. Rengeteg ilyen lányt lehet találni, csak akarni kell őket megtalálni és megismerni. Lehet, hogy túl hamar vonsz le következtetést, és nem is hagysz időd annak a lánynak, hogy kibontakozhasson , és bebizonyíthassa, hogy érdemes arra, hogy a párod legyen.
19/31 anonim válasza:
(18) Téged most rakott ki a pasi, és ez lenne a bosszúd? vagy miért akarsz egy mások számára vadidegen embert a nagyközönség előtt lerántani? Nem érzed magad 'kissé' neveletlennek? Tahót-t akartam, irni, de mivel nőnek tünsz(bár szerintem nem sok közöd van hozzájuk)ezért sajnos nem irhatom neked.
20/31 anonim válasza:
Mert számomra annyira nem vadidegen ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!