Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, hogy ne mindig...

Mit csináljak, hogy ne mindig én legyek a kis cuki fiú akit mindenki imád, csak semmi komolyat nem akar tőle?

Figyelt kérdés

Akárkikkel megismerkedem,20 perc utána már oda vannak értem,hogy én milyen aranyos vagyok stb...A már meglévő lány ismerőseim ugyan ezt csinálják.Akárhogyan közeledem egy lány felé,a vége mindig ez és ezt már nagyon utálom.

A külsőm olyan átlagos.Nem vagyok egy Brad Pitt,de sokak szerint helyes vagyok.180 magas vagyok és kockás hasam van.(Ha ezek számítanak bármit is)

20/F

2013. okt. 26. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet légyszives, én odavagyok a nagyon-helyes-cuki pasikért :)
2013. okt. 26. 23:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék képet :)
2013. okt. 27. 08:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet. Légyszi a kérdésre válaszoljatok
2013. okt. 27. 09:24
 4/11 anonim ***** válasza:
De szerinted honnan tudjuk mi a gond, amíg nem látunk rólad egy képet? :P
2013. okt. 27. 10:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Nem értem,hogy ennek mi köze van a külsőmhöz?

Egyébként Ti szívesen tennétek fel/küldenétek képet itt?Gyanítom,hogy nem...

2013. okt. 27. 10:45
 6/11 anonim ***** válasza:
ja, én nem küldenék senkinek képet :D de amúgy meg hogyan jöjjünk rá hogy miért csak cuki fiú vagy?
2013. okt. 27. 15:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Annyi változott,hogy már nincs fülbevalóm
2013. okt. 27. 17:41
 8/11 anonim ***** válasza:
2es vagyok, tényleg helyes vagy, De nem az a kifejezetten cuki... Lehet, hogy nem mutatod elég egyértelműen, hogy nem csak barátkozni akarsz. Az nem baj, ha a lányok aranyosnak találnak, de ha nem teszel egyértelmű lépéseket, a barátzónából nehéz kikerülni. Lehet, nem viselkedsz elég férfiasan vagy nem tudom...
2013. okt. 27. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Igen,ezt már mások is mondták,hogy nem vagyok elég egyértelmű.

Nem egyszer fordult elő,hogy szórakozóhelyen odamentem egy teljesen ismeretlen lányhoz és elmondtam neki,hogy nagyon tetszik és szeretném megismerni stb...Na most nem konkrétan ezzel a szöveggel,de a lényege ez volt.Szerintem ennél konkrétabb nem lehetek.

Olyan meg nincs,hogy csak olyan kreténeket ismerek,akik nem értették meg :D

2013. okt. 27. 18:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem tetszel, ha ez megnyugtat :D és jobb is hogy nincs fülbevalód mert az szerintem nem pasiknak való :)

Ez most lehet furin fog hangzani de legyél kicsit keményebb a lányokkal..tudod van a mondás hogy a lányok a rosszfiúkat szeretik..nos nem teljesen igaz, de azért van benne valami. Szóval legyél nagyon határozott szerintem. Egyébként van most valami kiszemelted? :D

2013. okt. 28. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!