Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyat akar vagy csak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyat akar vagy csak nem jöttem be neki?

Figyelt kérdés
Tegnap volt az egyik fiúbarátom szülinapi bulija, ahol összesen 6an voltunk. Az ünnepelt, és még 3 fiúbarátja, az egyik bnőm, és én. Nekem bejött az egyik srác, de láttam h a bnőm (kicsit részeg is volt) de egyértelműen rámozdult a srácra (arra aki nekem bejött).Nem tudtam mit tegyek, ők tök jól elvoltak. Aztán elindultunk, hogy elmegyünk bulizni, de a bnőm a villamoson úgy döntött, kilöki a megállóba a srácot, aki nekem bejött. Nevezzük X-nek a srácot. Szóval X ott maradt a megállóba a bnőmmel, mi meg elmentünk. Közben kiderült, hogy az ünnepeltnek tetszik a bnőm. Mindegy. Eljöttünk hozzám, és egyszercsak csörög a telefon. X volt. Hívta az ünnepeltet, hogy ő ezt mindenképp meg szeretné magyarázni, mert otthagyta a bnőmet, mert annyira részeg volt, h még haza se engedte magát kísérni. Eljött ide hozzám X. 4en maradtunk itt a szobámban. Ő megmagyarázta, hogy a bnőm mászott rá...aztán mondták, hogy ők már nem mennek haza innen éjjel 2kor. Mondom ok. Az egyik srác később lelépett. 3an maradtunk. X, az ünnepelt és én. X ekkor már az ágyamban feküdt, átkarolva engem. Odabujt hozzám, és hát én már eléggé...rávetettem volna magam, ha ő nincs észnél. Lekapcsoltuk a villanyt, az ünnepelt a földön feküdt..mi meg az ágyban X-xel. Aztán vhogy elkezdtük simogatni egymást, de nem úgy..csak így bújtunk egymáshoz. Aztán megcsókolt. Az ünnepelt kiment a konyhába. X azt mondta nekem, hogy én többet érek annál, hogy most megdugjon. Megsimizte az arcom, és búcsúzásnál megcsókolt. Azt mondta, a suliban talizunk. És elmentek az ünnepelttel hajnal 4kor. Mit gondoltok? X komolyat akar tőlem, vagy csak nem jöttem be neki annyira, hogy megdugjon?
2013. szept. 15. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

bejöttél neki,szerintem komolyat akar

21F

2013. szept. 15. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy komolyat akar vagy simán többre tart ennél, de attól még lehet, hogy kapcsolatot nem akar most. De az biztos, hogy nem, hogy nem jöttél be neki annyira és azért nem dugott meg.:)
2013. szept. 15. 14:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Bejössz neki, ebből lehet valami, szóval csak harjá így tovább! ;)
2013. szept. 15. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!