14-18 lányok! Miért az ilyen egy szál, vasággyal együtt 40 kg-os fiúk jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
És ráadásul még alacsonyak is, az évfolyamomon, a legjobb csajok mind ilyen 170 centis, kis nyámnyila "fiúk"-kal vannak, a hozzám hasonló v legalább férfinövendékek meg le vannak koptatva. Az igaz, hogy én nem vagyok túl jóképű, de a velem egy testalkatú (185/ 78) és jóképű as fiúkat is lekoptatják. Miért van ez? később javulhat a helyzetem/helyzetünk?2013. okt. 26. 21:30
21/30 anonim válasza:
De az nem genetika, ha valaki még mellette meleg is!
22/30 anonim válasza:
Figyelj, én ugyan elmúltam már 18, de pont ma állapítottam meg egy magas, nagydarab, izmos fickóról, hogy félelmetes a testi adottságai alapján. Nekem nem kellene.
Utálom, ha fölém tornyosulnak, pláne ha még nagy test is társul hozzá. Úgy érzem, el vagyok nyomva, hogy ki vagyok szolgáltatva, nyomasztó, ijesztő érzés.
Én sem szeretem a hústorony pasikat.
23/30 anonim válasza:
Kedves 21es! A homoszexualitás egy gén hiba! Az érintett személy nem akarattal vonzódik a saját nemehez! Olvass és tájékozódj kérlek mielőtt butasagot írsz!
24/30 anonim válasza:
Az utolsó egy nagy baromság. Teljesen tudatosan teszik, amit tesznek, nincs itt semmi génhiba.
25/30 anonim válasza:
Ja persze 14evesen tudatosan eldonti "en b*zi leszek, mert az olyan menő"? Ugyanmar.......
26/30 anonim válasza:
figyelj.. az olyan lányok olyat is érdemelnek!
zsák a foltját :)
27/30 anonim válasza:
Nekem nem az ilyenek jönnek be.Én 180 cm magas lány vagyok és engem nagyon zavar ha egy fiú alacsonyabb nálam.És velem együtt még sok lány szereti az erősebb magas fiúkat.Szóval nyugi.Később biztos hogy javul a helyzet. 15/L
28/30 anonim válasza:
Szerintem csak rossza csajnál próbálkoztál :) Nem kéne általánosítani csak azért mert annak a csajnak te pont nem jöttél be... Sajnos ez van, nem tetszhetünk mindenkinek. Amúgy meg az úgy nevezett ,,legjobb csajok"... hát sztem őket csak azért tartod jónak mert ők azok a nagypofájú r*bik akiket szinte az egész suli ismer, a csendesebb normálisabb lányokat is észrevehetnéd... A suliban engem se vesz észre senki mert visszahúzódó vagyok és nem nagy a pofám , de érdekes sulin kivül mégis sok pasi jócsajnak gondol, és pasim is van, szóval ezeket nem féltékenységből írom :) És amúgy én nem az ilyen pasikra bukom amit említettél, de viszont elitélni sem itélek el senkit, ha ők így érzik jól magukat... 16/l
29/30 anonim válasza:
Nekem mindig a magas és nem vékony pasik jött be azért ne is legyen 100 kg
30/30 anonim válasza:
Én ugyan már elmúltam 18 ,de régen sem jöttek be a nyámnyilák,a férjem pedig 100 Kg felett van,de izmos,és úgy imádom,ahogy van. Ha 70 kg lenne,akkor is ugyanígy szeretném...Későbbiekben annyival jobb lesz a helyzet,hogy ha nyitott,és figyelmes vagy a lányokkal ,biztos találsz olyat,akinek nem az a legfontosabb,hogy milyen a testalkatod,vagy hogy mennyire vagy jóképű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!