14-18 lányok! Miért az ilyen egy szál, vasággyal együtt 40 kg-os fiúk jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
És ráadásul még alacsonyak is, az évfolyamomon, a legjobb csajok mind ilyen 170 centis, kis nyámnyila "fiúk"-kal vannak, a hozzám hasonló v legalább férfinövendékek meg le vannak koptatva. Az igaz, hogy én nem vagyok túl jóképű, de a velem egy testalkatú (185/ 78) és jóképű as fiúkat is lekoptatják. Miért van ez? később javulhat a helyzetem/helyzetünk?2013. okt. 26. 21:30
11/30 anonim válasza:
Rossz helyeken kopogtatsz öreg.
Nem fejtem ki a miérteket, ezt megtettem anno 400-szor, annyi a lényeg, hogy mindenki a saját fajtájához vonzódik. Te is keresd inkább a sajátjaid társaságát ahelyett, hogy azon rágódsz nekik milyen jó, neked meg milyen szar. Az iskola ilyen, rendszerint a divatköcsögök és leány tárásik uralják, de nem ez az egyetlen hely, ahol keresgélhetsz.
12/30 anonim válasza:
Te ezen csodálkozol, hogy az elnőiesedett fiúkákban buknak a mai ótvarok? Ez már régóta nyílt titok, de legalább leesett! Mondjuk én még nem láttam nyámnyilát udvarolni, de biztos gusztustalan lehet a nyálcsorgatásuk!
13/30 anonim válasza:
Hát mutasd be nekem ezt a magas jóképű srácot, akit folyton lekoptatnak :D
14/30 A kérdező kommentje:
most nem fogom kirakni ide egyik haveromat se, de legyen elég annyi, hogy egy 800 fős iskolában ő nyerte a gólyabál bálkirályi címét :)
2013. okt. 26. 21:57
15/30 anonim válasza:
Gyenge iskola lehet a tiétek, hallod-e!
16/30 anonim válasza:
De gimimben/szakközépben sem lesz más a helyzet hidd el!
17/30 A kérdező kommentje:
ez már gimi..
2013. okt. 26. 22:01
18/30 anonim válasza:
Nem vagyok már tini! A párom 175cm vékony testalkatú! En 160cm vagyok 47kg! Mindig a magas nagyobb darab pasikra buktam de az, h ő ilyen nem tehet róla ez nagyon genetikai dolog és az hogy milyen a természete hogyan közeledik sokkal többet jelent! Szerető férj és jó apja a lanyainknak!Nemzetisegebol eredoen is adódik, hogy nem lett 190cm és 80kg! Neha a külsőségek mögé kell nézni és sok olyan dolgot meglat az ember amit nem gondol!
19/30 A kérdező kommentje:
csak ebben a korban még azt hinném, hogy a külsőségek fontosabbak egy kapcsolatban mint pl egy házasságban
2013. okt. 26. 22:04
20/30 anonim válasza:
hát nem tudom, de nálunk a magasabb pasikra buknak, de az lehet vékonytól férfiasabb és akár kicsit testesebb is, én pl a magas mackósabb(nem kövér!!) srácokat bírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!