Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1 évig nem láthatom. Tudom hogy szeret de várna rám 1 évig? 2 hónapja vagyunk együtt de eleget bizonyított szal tudom hogy szeret de melyik fiú várna 1 nőre 1 évet úgy hogy közben nincs más csaja és nem hall a nőről 1 évig? 19 / l
ezt így elég nehéz megmondani
miért kell egy évet várnia?
Amúgy ha tényleg szeret, akkor bármennyit képes várni. Mondjuk az kicsit tényleg durva, hogy nem is hall felőled. Legalább telefon, vagy levél?
Vannak ilyen fiuk de a kapcsolatot fenn lehet tartani elvégre itt az internet vagy mi fene.
De ezt beszéljétek meg.
De ha még nem is irogatsz neki, akkor aztán végképp kiszeret belőled.
Ha más megoldás tényleg nincs, akkor muszáj lenne tartanotok a kapcsolatot, és néha találkoznotok. A szerelem, és az élet sem egyszerű, de a másikért, és a kapcsolatokért gyakran áldozatot kell hoznunk.
Szia!
Elvileg kap zsebpénzt az intézetbe , Én is kaptam havi 5000et, és nemrég jöttem ki.
a suliban ahova jár ott ha van net tud írni meg fel is hívhat elvileg az intézetekbe van telo, de attól függ h intézet vagy lakásotthon, javaslom barátkozzon meg a nevelőkkel hátha segítenek neki, h tartasa veled a kapcsolatot én íg csináltam.
Remélem segítettem
előzö vok.
Ja és elvileg Ő is kap kimenőt hétvégén meg ilyesmi.
Én Páromtól fél évig voltam külön, de minden nap beszéltünk.
Tarts KI A Végsőkig ha Szereted, meg persze Ő is :)
Sok Sikert ha nagyon akarjátok megtudjátok oldani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!